Skat, cik politologam Filipam Rajevskim skaista dzīvesbiedre (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Latvijā populārais politologs Filips Rajevskis tikai retu reizi apmeklē saviesīgus burziņus, jo nav liels ballīšu cienītājs. Dzīvesstila portāls «Sejas» viņu sastapa restorānu tīkla «Vairāk saules» desmit gadu jubilejas svinībās, kuras restorānam palīdzēja organizēt viņa dzīvesbiedres Lauras Minskeres vadītā sabiedrisko attiecību aģentūra «Mediju tilts».

Kamēr Filips Rajevskis baudīja svinību norisi, viņa simpātiskā dzīvesbiedre Laura Minskere rūpējās, lai svinībās viss notiek raiti, bez aizķeršanās. «Uz restorāna «Vairāk saules» jubilejas ballīti atnācu, jo restorānu īpašnieks Endijs Bērziņš jau ilgus gadus ir mans labs draugs. Un, tā kā drauga vadītajam uzņēmumam ir desmit gadi, nevarēju laist garām šo pasākumu. Var teikt, ka arī man ļoti garšo picas, jo arī uz biroju kā pusdienu maltīti bieži vien pasūtām picas. Es nevaru nosaukt konkrētu picu, jo man tās visas garšo un kalorijas neskaitu. Kalorijas vajag dedzināt, nevis skaitīt. Ja kustēsimies, tad kalorijas neies labumā. Es īpaši neievēroju diētas, tad jau labāk vairāk kustos,» stāsta restorāna svinībās sastaptais politologs Filips Rajevskis.

Viņš atzīst, ka nav īpašs ballīšu cienītājs, tāpēc arī saviesīgus pasākumus apmeklē reti. «Man nav nekādu pretenziju, ja reiz esmu atnācis uz saviesīgu pasākumu un mani fotografē. Ja tu ej uz tādiem pasākumiem, tad jārēķinās ar noteikta veida situāciju. Un ir nepareizi teikt, ka tā nepatīk, ja mani fotografē. Tad nenāc! Lielākā daļa tomēr ierodas uz saviesīgiem pasākumiem, jo patīk parādīties presē. Es uzskatu, ka Latvijas mediji jau tomēr ievēro distanci. Taču, ja kādā brīdī sabiedrībā zināms cilvēks atver sava drēbju skapja vai guļamistabas durvis, tad pēc tam nebrīnies, ka visi pa tām gribēs ieiet. Un ir ļoti daudzi, kuriem patīk to darīt,» dzeltenās preses būtību analizē Rajevskis.

Politologs Filips Rajevskis ar savu piemīlīgo dzīvesbiedri Lauru Minskeri
Politologs Filips Rajevskis ar savu piemīlīgo dzīvesbiedri Lauru Minskeri Foto: Sejas.lv

Taču, runājot par nopietnākām lietām, politologs atklāj, ka 2013. gads sācies mierīgi. «Domāju, ka jaunais gads visai valstij ir mierīgs. Mēs jau bijām pieraduši, ka ir krīze un katru mēnesi notiek kaut kāda raustīšanās, un līdz ar to tas arī tas pārgāja uz cilvēku dzīvēm. Var jau teikt, ka es neskatos TV un neinteresējos par politiku, bet jebkurā gadījumā vide jau ir elektrizēta no visām pusēm. Tagad tā spriedze ir mazinājusies, cilvēki ir nomierinājušies un sākuši nodarboties ar savām lietām, nevis spriedelēt par to, kā būtu pareizi valsti vadīt,» teic Rajevskis.

Politologs nosauc gada nozīmīgākos politiskos notikumus: «Pašvaldību vēlēšanas un eiro uzliks to galveno zīmogu. Šīs abas lietas skar mūs visus, un līdz ar to būs par ko visu gadu runāt, jo ne tikai medijos par to runāsim, bet arī mājās pie virtuves galda.»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu