Šēnberga un Brikmanis Valentīndienā grib sarīkot ātros randiņus (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Īpašai rekorda izpildei Valentīndienā, kas ir visu pasaules mīlētāju diena, ļoti rūpīgi gatavojas divi atraktīvi jaunieši – TV raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga un radio «Spin FM» ētera balss, mūziķis Nauris Brikmanis. Ketija un Nuris Baltijas jūrā vēlas sarīkot ātros randiņus, tādējādi uzstādot Ginesa rekordu.

Ginesa rekords 14. februārī - Valentīndienā tiks uzstādīts jautrā ballītē uz «Tallink» kruīza kuģa «Romantika» ceļā no Rīgas uz Stokholmu, kurā par jautrību gādās tādi populāri mūziķi kā Intars Busulis, kā arī grupas «Lady’s Sweet» un «Musiqq».

Savukārt pasākumu vadīs Ketija Šēnberga un Nauris Brikmanis. Abi pasākuma vadītāji arī nesen iestūrējuši laulības ostā. Stilīgā raidījumu vadītāja Ketija, kuru savulaik pazinām kā Dombrovsku, pērn 17. augustā salaulājās ar savu kolēģi – TV operatoru Jāni Šēnbergu. Pēc kāzām Ketija pieņēma vīra uzvārdu. Ketija kādam sieviešu žurnālam paudusi, ka jūtas bezgala laimīga kopā ar savu vīru, jo kopā var strādāt, dzīvot, kā arī atpūsties. Arī Valentīndienā, kad Ketija uz kuģa pildīs darba pienākumus, viņu atbalstīs mīļotais vīrs. Līdzīga situācija ir arī Naurim Brikmanim. Arī viņš gandrīz vienā laikā ar Ketiju iestūrēja laulības ostā. Pērnā gada septembra vidū Nauris pēc vairāk nekā četrus gadus ilgas kopābūšanas mija gredzenus ar savu kādreizējo skolasbiedreni, «Stenders» veikalu vadītāju Aiju Selgu, kura pēc kāzām paturēja gan savu, gan pieņēma vīra uzvārdu. Arī Aija dosies kruīza braucienā kopā ar vīru.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Nauris Brikmanis stāsta, ka pirmo reizi dzīvē Valentīndienu viņš pavadīs uz ūdens. «Man liekas, ka pasākums būs fantastisks un uz to nebūt nav jāierodas tikai tiem, kuri meklē otras pusītes, bet gan arī tiem pāriem, kuri jau sen ir kopā. Gribam uzstādīt pasaules Ginesa rekordu ātrajos randiņos. Piemēram, simts sievietes un simts vīrieši sēž rindā viens otram pretī un iepazīstas piecu minūšu laikā, tad noskan gongs un pāri mainās. Pāri, kuru simpātijas ir sakritušas, tiek savesti kopā. Pats neko tādu savā dzīvē neesmu izmēģinājis. Man liekas, ka tas ir lielisks piedzīvojums. Ja nebūtu precējies, noteikti piedalītos ātrajos randiņos,» stāsta Nauris.

Viņš nebūt nav Valentīndienas pretinieks, jo uzskata, ka latviešiem svētku nevar būt par daudz. «Pēdējos gadus arī es svinu Valentīndienu. Nav jau mums tik daudz to dienu, ko svinēt. Un Valentīndienā varam nosvinēt savu mīlestību. Tā kā esmu tikai nesen apprecējies, tad vēl joprojām man ar sieviņu ir romantiskais periods. Tiesa gan, es nevaru tagad atklāt, ko Aijai dāvināšu mīlestības svētkos, jo tad jau viņai nebūs interesanti saņemt dāvaniņu,» nosaka Nauris.

Valentīndienas kruīzam uz Stokholmu jau pieteikušies vairāki simti iepazīties gribētāju. Biļetes vēl var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs. Draugu kompānijām pieejamas atlaides.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu