Skaties «tačku un pupu» - «Ātrs un bez žēlastības 6» rullīti (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikas Futbola līgas (NFL) finālspēles «Super Bowl» izcīņas puslaika pārtraukumā pirmo reizi plašākai auditorijai izrādīts topošās asa sižeta filmas «Ātrs un bez žēlastības 6» reklāmas rullītis.

Kā jau ierasts, videorullītī apkopotas vairākas sirdi stindzinošas autoavārijas, pakaļdzīšanās ainas, spīdīgi autiņi, skaistas pusplikas meitenes un muskuļoti veči.

Filmā, kā ierasts, būs tādi aktieri kā Vins Dīzels, Dveins «Klints» Džonsons, Pols Volkers, reperis Ludakriss, TV seriālu aktrise Džordana Brūstere u.c.

Režisors - Džastins Lins (Justin Lin).

Anotācija. Pēc tam, kad Doms (Vin Diesel), Braiens (Paul Walker) un viņu komanda Rio sarīkoja grandiozu aplaupīšanu un tika pie 100 miljoniem, viņi izklīda pa visu pasauli kur kurais. Viņi nedrīkst atgriezties mājās, un šī bēguļošana un slēpšanās ir padarījusi viņu dzīvi nepilnīgu. Tikmēr Hobss (Dwayne Johnson) divpadsmit valstīs izseko sacīkšu braucēju-algotņu bandu, kuras iedvesmas avots un grupas vadoņa «labā roka» ir Doma mīļotā sieviete, kuru visi uzskatīja par mirušu. Letija (Michelle Rodriguez). Vienīgā iespēja, kā apturēt noziedzīgo grupējumu, ir radīt pārspēku, tādēļ Hobss aicina Domu savākt savu elitāro komandu vienuviet Londonā. Samaksa? Pilnīga apžēlošana visiem komandas locekļiem, lai viņi varētu atgriezties mājās pie savas ģimenes.

Kinoteātros no 24.05.2013.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu