Lauris Reiniks rāpjas palmā pēc kokosrieksta (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Viens no Latvijā populārākajiem un pieprasītākajiem dziedātājiem Lauris Reiniks kopā ar saviem draugiem nupat atgriezies Latvijā no divas nedēļas ilga atpūtas brauciena uz Dominikānas Republikas kūrortu Puanta Cana. Ceļojuma laikā Lauris ar draugiem nofilmējis arī pikantu brīvdienu videoklipu, kurā redzama visa kuplā draugu saime.

Jau pērnā gada nogalē sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Lauris Reiniks stāstīja, ka jaunā gada sākumā ar draugu kompāniju ieplānojis doties izklaides un atpūtas braucienā. Dominikānas Republikas kūrortā Puanta Cana ar Lauri kopā atpūtās deju pasniedzēja un skaistumkopšanas institūta «Mary Cohr» vadītāja Aleksandra Kurusova ar draugu Oskaru Ostrovski, dziedātāja un publiciste Marta Kukarane, dziedātājas Rūta Dūduma un Madara Rubene, kā arī tērpu māksliniece Biruta Vainovska un citi. Tad nu arī šā jautrā brauciena laikā tapa brīvdienu neoficiālais videoklips dziesmai «Kokosrieksts». Video ir krāšņs, tajā redzama saule, zilganzaļā jūra, palmas un Reinika kuplā draugu saime, kas ieguvuši šokolādes brūnu iedegumu un bauda jautras izklaides. Pats Lauris video demonstrē savu lielisko fizisko formu un rāpjas pat palmā, kur viņu jau gaida kokosrieksts.

Lauris jau iepriekš iecienījis ar draugiem vai ģimeni doties ceļojumos. Pērn mūziķis ar ģimeni bija ceļojumā uz Jamaiku, un arī šā atpūtas brauciena laikā Lauris izveidojis jautru videoklipu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu