Latvijā notiek Sniega talka (33)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien Latvijā tiks organizēta Sniega talka, informēja Sniega talkas organizatore Linda Ozoliņa. Talkas laikā uzņēmumi un privātpersonas, iestādes un draugu grupas aicinātas iesaistīties dažādu teritoriju attīrīšanā no sniega.

Sniega talka tiek rīkota, lai padarītu Rīgas un visas Latvijas ceļus vieglāk izejamus un izbraucamus, ka arī palīdzētu tikt galā ar sniega un ledus radītajām problēmām iestādēm un cilvēkiem, kas paši nespēj tikt ar tām galā.

Akcijas norise ir plānota gan Rīgā, gan citās Latvijas pilsētās un lauku teritorijā. Sniega talkas laikā aicināti pieteikties uzņēmumi un privātpersonas, kas organizētās grupās vēlas no sniega attīrīt konkrētu pilsētas vai lauku teritorijas apgabalu.

Talkas dalībnieki tiks iemūžināti fotogrāfijās, lai veidotu darbīgāko Latvijas iedzīvotāju foto krājumu.

Sniegs un ledus rada apdraudējumu ne vien ēkām un autotransportam, bet arī cilvēku veselībai un dzīvībai, tādēļ "Tīrības dienu" birojs organizē akciju, kuras laikā mudinās uzņēmumu un iestāžu darbiniekus apvienot spēkus un iztīrīt kaut nelielu pilsētas teritoriju, paskaidro Ozoliņa.

"Kā pierādījušas arī talkas, kas organizētas vasarā, sanākot kopā, Latvijas iedzīvotāji var paveikt lielas lietas, un patlaban laika apstākļi pieprasa līdzīgu pasākumu organizēšanu arī ziemā.

Sniega talka būs ne tikai labi paveikts darbs, bet iespēja uzņēmumiem apliecināt savu atbildību pret sabiedrību un apkārtējo vidi, kā arī vienotā darbā uzlabot savas kā komandas attiecības," norāda talkas organizatore.

Sniega talka šoziem tiks rīkota regulāri, lai no liekā sniega un ledus iztīrītu visus ceļus un ietves, jumtus un pagalmus pilsētās un laukos.

Uzņēmumi, kas vēlas atbalstīt akciju "Sniega talka", aicināti sazināties ar organizatoriem pa telefonu 26831571 vai e-pastu "info@sniegatalka.lv".

Komentāri (33)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu