Ar ko TV pārsteigs mūs šogad: raidījumi (58)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Ir iesācies jaunais gads, kas sev līdzi nes arī televīzijas programmu jaunumus. Tāpēc TVNET centās uzzināt, ar ko tieši mūs pārsteigs katra televīzija. Šoreiz par jauniem un jau esošiem raidījumiem, akcijām un tiešraidēm.

LNT programmā

Izklaidējošie raidījumi

Sākot ar 26. janvāri, trešdienās plkst. 21:05 LNT kanālā ar 200. raidījumu un jauno pavasara sezonu atgriežas pārvērtību raidījums „Mājokļa jautājums”. „Mājokļa jautājums” nu jau godājamā vecumā, taču joprojām steidz pie saviem skatītājiem ar jauniem piedāvājumiem, pārsteidzošiem risinājumiem un spilgtām personībām. Viens no aktuālākajiem jaunumiem – mūsu pulku papildinās jaunas sejas – jauni dizaineri. Raidījums – visai ģimenei.

No 29. janvāra sestdienās 19:00 LNT ar jaunu sezonu atgriezīsies intelektuālā spēle „Prāta Banka”. Ikviens skatītājs varēs pārbaudīt savu erudīciju, skatoties un pastarpināti piedaloties spēlē.

Raidījums "Mājokļa jautājums"
Raidījums "Mājokļa jautājums" Foto: LNT

Analītiskie raidījumi

No 6. februāra svētdienās plkst. 18:00 LNT kanālā atgriežas Viesturs Dūle jaunā diskusiju raidījumā par izglītību „Intelektuālā apokalipse. Būt vai nebūt” – projektā, kurš vēlas panākt reālus risinājumus, ne tikai runāt. Daudzi Latvijas politiķi saka, ka kopumā ar Latviju viss ir cerīgi un būs labi. Gribētos piekrist. Ja vien nekļūtu arvien vairāk tādu, kas saka, ka Latvijas vilciens uz gaišāku nākotni ir aizgājis. Un mēs gribam visu iedalīt trīs uzdevumos. Pateikt kā ir - saprast, ko darīt, - un palīdzēt izdarīt!

LNT raidījums „Degpunktā” jau piekto gadu pēc kārtas svinīgajā ceremonijā „Gada varonis 2010” vēlas godināt un pateikties tiem cilvēkiem, kuri ir dāvājuši dzīvību citam, to izglābjot. Raidījums „Degpunktā” aicina pastāstīt par drosmīgajiem cilvēkiem, kuri ir riskējuši ar savu dzīvību un palīdzējuši izglābties citiem un kuri ir pelnījuši kļūt par Gada varoņiem 2010.

Kura daiļā dzimuma būtne mūs turpmāk priecēs ik darba dienas vakaru raidījumā "Tautas balss"?
Kura daiļā dzimuma būtne mūs turpmāk priecēs ik darba dienas vakaru raidījumā "Tautas balss"? Foto: LNT

Skatītājus gaida jaunas pārmaiņas arī raidījumā „Tautas balss” – raidījumu no 17. janvāra turpmāk vadīs jauna vadītāja. Elīna Doļģe dodas jaunos izaicinājumos, bet, kas viņas vietā vadīs raidījumu, uzzini jau drīzumā.

Akcijas, gada balvas un tiešraides

20. janvārī, ceturtdien, LNT kanālā plkst. 20:40 – Barikāžu atceres 20. gadadiena tiešraidē no Doma laukuma - būsim kopā mūsu Latvijai, iededzot ugunskurus katrs savā novadā, Rīgā, Doma laukumā vai virtuāli portālā ugunskurs.lv! Sasildīsim Latviju atceres pasākuma tiešraidē no Doma laukuma kanālā LNT!

Foto: LNT

TV3 programmā

Izklaidējošie raidījumi

Šajā pavasarī TV3 piedāvās plaša spektra programmu, un sev piemērotu izklaidi atradīs ikviens! Pirmais jaunā gada pārsteigums ir raidījums “Zvaigznes ceļo”, kas sestdienu rītos (10:30) aizvedīs uz tālām un eksotiskām zemēm ar dažādām slavenībām. Nākamajos raidījumos varēsiet redzēt dziedātāju Lieni Šomasi ceļojam uz Maurīcijām, kā arī Binnijas Ārbergas piedzīvoto Indijā.

Raidījums "Zvaigznes ceļo"
Raidījums "Zvaigznes ceļo" Foto: TV3

Raidījumā "Ekstrasensu cīņas" pārsteigs arī jaunā sezona. Starp citu, janvāra beigās Maskavā norisināsies Ekstrasensu cīņu dalībnieku atlases konkurss, kurā piedalās viens Latvijas un viena Igaunijas pārstāve. Jātur īkšķi!

"Ekstrasensu cīņas" 9 sezona
"Ekstrasensu cīņas" 9 sezona Foto: publicitātes

No līdzšinējiem raidījumiem tāpat varēsim vērot Elmāra Taņņa "Garšu laboratoriju", "Māmiņu klubu", "Kinomāniju", "Iepirkšanās rokenrolu", "Superbingo", "Nekā personīga" u.c.

Akcijas, gada balvas un tiešraides

Mūzikas cienītājus priecēs fakts, ka Raimonda Paula 75.gadu jubilejas koncerts, kurš 16.janvārī norisināsies Arēnā Rīga, pavasarī tiks pārraidīts TV3. Tāpat mūzikas un izklaides cienītājiem priecīgs notikums būs Latvijas Mūzikas ierakstu gada balva, kurai šogad lieli svētki – 15 gadu jubileja!

Kā ik gadu, arī šajā pavasarī ļausimies hokeja trakumam un kaislībām.

LTV1 programmā

Izklaidējošie raidījumi

No 15. janvāra plkst. 10:00 katru sestdienu pie LTV1 skatītājiem dosies jauns informatīvi izklaidējošs raidījums par mājdzīvniekiem „Ķepa uz sirds”. Raidījums būs veltīts dzīvnieku aizsardzības jautājumiem un sabiedrības izglītošanai, tāpat tajā tiks ietverti praktiski speciālistu padomi par mājdzīvnieku veselību, kopšanu un audzināšanu. Raidījumu vadīs Sendija Burka kopā ar savu mīluli - sunīti Riku. 

Sendija Burka kopā ar savu mīluli - sunīti Riku
Sendija Burka kopā ar savu mīluli - sunīti Riku Foto: LTV

No 27. janvāra ceturtdienās plkst. 22:45 - jauns iknedēļas raidījums par labu kino: „Kinotēka”! Ir daudz dažādu filmu, tomēr kā atrast tās, kuras patiesi ir vērts redzēt? Izvēlēties no kino aktualitāšu gūzmas – kinoteātru repertuāra, TV piedāvājuma un virtuālajām filmu krātuvēm palīdzēs kinoprofesionāļi, kritiķi, interesenti un arī Latvijā pazīstamas personības. Tātad – raidījums „Kinotēka” piedāvās filmas, kinozvaigznes, kino smaržas un citas baudas, ko varēs iegūt arī skatītāji! Kino vērtēšanā piedalīsies Daira Āboliņa un Dita Rietuma. Raidījumu vadīs kinorežisore Linda Olte.

No jaunā gada jauns raidījuma laiks būs erudīcijas spēlei „V.I.P. – Veiksme. Intuīcija. Prāts” Tā būs skatāma pirmdienās, tūlīt pēc „Panorāmas” – plkst. 21:15.

No 21. janvāra piektdienās plkst. 18:30 uz LTV1 programmu pārceļos raidījums „Laiks vīriem”, kas līdz šim bija skatāms LTV7.

"Kas te? Es te!"
"Kas te? Es te!" Foto: LTV

LTV1 2011. gadu sāk arī ar paplašinātu programmas piedāvājumu bērniem sestdienu un svētdienu rītos. Gan sestdienās, gan svētdienās plkst. 8:30 būs skatāmas animācijas filmas mazākiem bērniem, plkst. 9:00 – LTV1 raidījums „Kas te? Es te!”, plkst. 9:30 sāksies piedzīvojumu animācijas seriāls bērniem. Savukārt svētdienās programmu plkst. 10:00 turpinās populārzinātniskā animētā programma bērniem „Mārvijs Hemmers”, bet plkst. 10:30 - dokumentālo piedzīvojumu seriāls visai ģimenei „Surikatu raibā dzīve”

Atceres programmas, gada balvas un tiešraides

Foto: LTV

Ceturtdien, 20. janvārī, – 1991. gada janvāra barikāžu aizstāvju atceres 20. gadskārta. Šajā dienā LTV1 ēterā paredzēta īpaša programma, kas godinās mūsu barikāžu aizstāvjus un skatītājiem piedāvās emocionālu un uzziņas bagātu atskatu uz 1991. gada janvāra notikumiem Latvijā no 20 gadu distances. Daudzas pārraides būs skatāmas arī internetā, LTV1 mājas lapā www.ltv1.lv. 09:25 – dokumentālā filma „Dūmu deja debesīm”; plkst. 12:00 - janvāra barikāžu atceres 20. gadadienai veltītā LR Saeimas svinīgā sēde; plkst. 14:50 – dokumentālā filma „Es rakstu tavu vārdu”; plkst. 17:55 – atceres ugunskuri visā Latvijā. Tiešraide no Doma laukuma, kur tiks iedegts piemiņas ugunskurs 1991. gada janvāra barikāžu atcerei; plkst. 18: 30 – ekumeniskais dievkalpojums Rīgas Domā; plkst. 19:35 – pieslēgšanās tiešraidē 1991. gada janvāra barikāžu atceres ugunskuram Doma laukumā; plkst. 21:15 – atceres ugunskurs Ķīpsalā, reportāža no barikāžu dalībnieku tikšanās; plkst. 23:10 - J. Kulakova un N. Beļska kantāte „Vēstules uz bruģa”. Barikāžu atceri iezīmēs arī dokumentālo filmu vakari jau no 11. janvāra otrdienās plkst. 22:00. 18. janvārī plkst. 22:00 - „Uzvarai nolemtie”. 25. janvārī: plkst. 22:00 - „Doms”; plkst. 22:20 - „Klusuma stunda”.

SEB Muzikālā banka”

Sestdiena, 22. janvāris, noritēs vērienīgā izklaides šova – rokdziesmu un popdziesmu aptaujas „SEB Muzikālā banka” zīmē. No plkst. 21:15 tiešraidē no Ventspils sekosim „Muzikālās bankas” ceremonijas translācijai, kuras laikā noskaidrosies gada visvērtīgākā dziesma. Sākot 2010. gada sezonu, raidījuma vadītāju pienākumus turpinās Baiba Palkavniece un Kaspars Mauriņš.

Eirovīzija - 2011

Nacionālās atlases 1. pusfināls LTV1 ēterā risināsies 2011. gada 5. februārī, otrais - 12. februārī, papildkārta jeb izaicinājuma kārta – 19. februārī, bet Nacionālās atlases fināls - 26. februārī LTV1 tiešraidē no Ventspils teātra nama „Jūras vārti”. Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināli notiks 10. un 12. maijā, bet fināls 14.maijā.

LTV bērnu un jauniešu mūsdienu dziesmu izpildītāju konkurss „Balss pavēlnieks” gaidāms maijā. Tāpat turpināsies arī tradicionālās akcijas: labdarības akcija „Nepaej garām!” (Lieldienās) un atbalsta akcija Likteņdārzam „Top Latvijas Likteņdārzs!” Kā ierasts, ēterā redzēsim arī teātra balvas “Spēlmaņu nakts” apbalvošanas ceremoniju.

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu