Jaunā SWH zvaigzne Zane Stocka: «Man nav jāslēpj krimināla pagātne!» (162)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Jau šorīt radio SWH ēterā visu Latviju modinās «Andra Freidenfelda rīta svīta», kurā debitēs 24 gadus vecā rīdziniece, dīdžejs un aktrise Zane Stocka. Enerģiskā jaunkundze atzīst, ka nevairās no publiskās dzīves un zibspuldzēm acīs, jo pagātne esot tīra no krimināllietām, tādēļ viņai nav ko slēpt.

Uz jaunās radio SWH rīta programmas prezentāciju Zane Stocka ierodas, eleganti saposusies, ar krāšņu aksesuāru – kaklarotu, kas no mākslīgajiem ziediem veidota sirds formā. Zane, prezentējot rīta programmu, atzīst, ka pagaidām par sevi nav daudz ko stāstīt, jo līdz ar pirmdienu, kad tiks dota zaļā gaisma jaunajai rīta programmai «Andra Freidenfelda rīta svīta», klausītājiem būs iespēja iepazīt Zani: «Es negribu sludināt, ka esmu dullā vai baigi jautrā kompānijas dvēsele. Viss ir atkarīgs no vides, kurā atrodos!»

Dīdžejo klubiņos un spēlē teātri

Viņas izglītība ir studijas komunikāciju zinātnēs. Pirms trīs gadiem Zane sāka dīdžejot klubos. «Tas sākās pavisam nejauši, jo mani palūdza uzspēlēt «Teātra bārā». Es gribēju ar to nodarboties, bet neko no tām lietām nesapratu. Pamēģināju, un aizgāja. Ilgu laiku spēlēju «Teātra bārā» un tad saņēmu piedāvājumu no restorāna «Kitchen», un tā sekoja piedāvājums pēc piedāvājuma,» atklāj Zane.

Vaicājot, vai Zani nebiedē drakoniskais darba grafiks, kad katru darba dienas rītu būs jāceļas piecos no rīta, lai dotos uz darbu, viņa skaidro: «Esmu pieradusi pie savādāka dzīves ritma, kas daudziem nav pieņemams. Vismaz trīs naktis nedēļā spēlēju nakts diskotēkas no deviņiem vakarā līdz pat agram rītam. Jaunā gada naktī spēlēju 15 stundas no vietas. Mans organisms ir pieradis pie tāda nenoteikta dzīves ritma, tādēļ atpūšos, kad ir brīvs. Arī pēc nakts diskotēku spēlēšanas nav tā, ka varu gulēt pa dienu, jo arī tad ir darāmi dažādi darbi. Tad jau redzēs, kā man tagad ies, kad katru rītu būs jāceļas piecos! Tagad mana diena sāksies vēl naktī.»

Līdz ar jauno nodarbošanos Zanei mainīsies arī līdzšinējais ikdienas grafiks. «Katru ceturtdienu dīdžejoju «Rokkafejnīcā», tagad šajā grafikā ieviesu korekcijas. Ceturtdienās vairs nespēlēšu, iespējams, tikai pa piektdienām un sestdienām ar to nodarbošos,» viņa piebilst.

Jaunā radio SWH personība - Zane Stocka
Jaunā radio SWH personība - Zane Stocka Foto: Santa Sergejeva

Ar to gan Zanes nodarbošanās neaprobežojas, viņa spēlējusi «Teātra observatorijas» izrādēs un turpina aktrises gaitas. «Pret visu, ko daru, izturos ar atbildību. Tāpēc arī ir tāds neliels stresiņš,» sajūtās dalās jaunā radio personība.

«Līdz šim neesmu strādājusi radio. Strādāšu pēc izjūtām. Neesmu apmeklējusi balss nostādīšanas nodarbības. Uzskatu, ka tādi kursi nav nepieciešami, jo tas uzliek zināmu štampu un tu no tā netiec vaļā,» prāto Zane.

Brīva no attiecībām

Līdz šim Zane nav bijusi publiska persona un zibspuldzes acīs nav izjutusi, kā arī bulvārprese nav dzinusies viņai pakaļ, lai ielūkotos jaunās sievietes guļamistabā. Tagad viņai tas viss vēl priekšā! «Jā, es to apzinos! Bet man nav ko slēpt. Man nav kriminālas pagātnes. Es nebaidos no publicitātes. Lai arī būs dažas lietas, ko vēlēšos paturēt noslēpumā un nevēlēšos žēloties. Katrai publiskai personai ir sava sarkanā līnija, kas netiek pārsniegta. Tāpat arī man. Taču lielākoties man nav ko slēpt, tādēļ būšu atvērta dažādiem jautājumiem,» par publisko statusu teic Zane.

Foto: Santa Sergejeva

Runājot par privāto dzīvi, viņa atklāj, ka nav vēl nodibinājusi savu ģimeni un ir no attiecībām brīva sieviete. «Man ir mamma, tētis, māsa un omamma. Māsai gan jau ir ģimene un ir arī bērns. Taču man pagaidām nav tādu saistību. Man nav bērna un nav vīra, tāpēc varu savu dienu pavadīt kā vēlos. Vakarā varu iet, kur gribu un mājās varu nākt, kad vēlos un nevienam par to nav jāatskaitās,» skaidro Zane.

Komentāri (162)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu