"BRIT Awards" nominācijās dominē "Tinie Tempah" (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu reperis "Tinie Tempah" nominēts "BRIT Awards" balvām četrās kategorijās, nomināciju skaita ziņā pārspējot reperi "Plan B", folkroka grupu "Mumford & Sons" un Londonas apvienību "The XX", kuri saņēma trīs nominācijas katrs.

Uzvarētāji šogad tiks paziņoti svinīgā ceremonijā, kas norisināsies Londonas "O2 Arena" 15.februārī. Ceremoniju vadīs komiķis Džeimss Kordens. Lielbritānijas televīzijas seriāla "The Gavin and Stacey" zvaigzne, kurš jau 2009.gadā kopā ar Metjū Hornu un Kailiju Minogu vadīja ceremoniju, atklāja, ka ir pagodināts par šo iespēju.

"Tinie Tempah" cīnīsies par balvām kategorijās "labākais britu solo mākslinieks", "labākā debija", "labākais singls" un "labākais albums".

Šogad pirmo reizi savā mūziķa karjerā "BRIT Awards" balvai nominēts arī grupas "Led Zeppelin" dziedātājs Roberts Plānts, kurš ir uzsācis arī veiksmīgu solo karjeru.

Par labākā britu albuma godu šogad cīnīsies "Tinie Tempah" albums "Disc-Overy", "Mumford & Sons" debijas albums "Sigh No More", repera "Plan B" "The Defamation of Strickland Banks", grupas "Take That" jaunākais veikums "Progress" un "The XX" albums "XX".

Ikgadējā "BRIT Awards" kritiķu izvēles balva tiks piešķirta 22 gadus vecajai mūziķei "Jessie J".

Šī gada pasākumam tika izveidota arī pavisam jauna "BRIT Awards" statuete, kuras autore ir Britu impērijas ordeņa kavaliere modes dizainere Vivjena Vestvuda.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu