No krītošām lāstekām Rīgā cietuši divi cilvēki (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aizvadītājā diennaktī Rīgā divi cilvēki, 31 gadu veca sieviete un 40 gadus vecs vīrietis, guvuši smadzeņu satricinājumu krītošu lāsteku dēļ un tika nogādāti slimnīcā, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Deviņi cilvēki, tostarp seši Rīgā, ir guvuši traumas slideno ielu dēļ. Rīgā cietusi arī kāda 12 gadus veca meitene. Pakrītot uz slidenas ielas, viņa guva apakšstilba ievainojumu. Cilvēki galvenokārt guvuši roku, kāju lūzumus un smadzeņu satricinājumus.

Aizvadītājā diennaktī reģistrēti arī trīs hipotermijas jeb ķermeņa atdzišanas gadījumi. Visi cietušie ir vīrieši vecumā no 30 līdz 60 gadiem. Visos gadījumos cietušie ir atradušies uz ielas un ir aizdomas par alkohola lietošanu.

Divi cilvēki ir apsaldējušies, abi gadījumi notikuši Latgalē. Kāds 25 gadus vecs vīrietis Preiļu novadā apsaldējis pēdas. Bet Rēzeknē vīrietis pirms vairākām dienām guvis roku apsaldējumus, savukārt pēc mediķu palīdzības vērsies tikai vakar. Abi cietušie hospitalizēti.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu