Tailers sola jaunu "Aerosmith" albumu (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu rokmūzikas veterāns Stīvens Tailers (Steven Tyler) atspēkojis runas, ka viņa piebiedrošanās talantu šova "American Idol" tiesnešu komandai nozīmē grupas "Aerosmith" nāvi, atklājot, ka tuvākajā laikā ķersies pie jauna albuma ierakstīšanas.

"Tā nav mirusi. Tā nevar būt mirusi," dziedātājs norādīja žurnālistiem. Pēc viņa vārdiem, janvāra beigās "Aerosmith" sāks darbu pie jaunā albuma un rudenī dosies turnejā pa Japānu un Dienvidameriku.

Kritiski noskaņoti "Aerosmith" fani tomēr šaubās par Tailera iespējām piepildīt šos solījumus, ņemot vērā, ka viņš parakstījis līgumu turpmākos četrus mēnešus divreiz nedēļā filmēties televīzijas šova "American Idol" jaunajā sezonā, kas sāksies 19.janvārī un beigsies tikai maijā.

Atsevišķā intervijā ar žurnālu "Rolling Stone" Tailers sacīja, ka cenšas apvienot grupu, taču ir problēmas ar ģitāristu Džo Periju (Joe Perry), par kura atrašanās vietu viņš neko nezinot.

Džo Perijs Rīgā
Džo Perijs Rīgā Foto: TVNET

Kā ziņots iepriekš, jaunajā šova sezonā tiesnešu krēslos sēdīsies Tailers un dziedātāja Dženifera Lopesa. No sākotnējiem četriem tiesnešiem šovā paliks tikai Rendijs Džeksons.

Saimons Kauels talantu šovu atstāja pagājušā gada maijā, lai pilnībā pievērstos šova "X Factor" amerikāņu versijas producēšanai, bet televīzijas zvaigzne Elena Dedženeresa lēmumu atstāt tiesneša krēslu pieņēma jūlijā. Rudenī arī dziedātāja Kara Diogvardi paziņoja, ka nākamajā sezonā vairs nebūs tiesnešu vidū.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu