Rēzeknes novadā lems par ārkārtas situācijas atcelšanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīt, 13.janvārī, plkst.12.30 tiks sasaukta Rēzeknes novada domes ārkārtas sēde, kurā tiks lemts par ārkārtējās situācijas atcelšanu, informēja Rēzeknes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Ieviņa.

Ņemot vērā to, ka situācija elektroapgādes jomā Rēzeknes novada teritorijā ir strauji uzlabojusies, pašvaldības civilās aizsardzības komisija ierosinājusi atcelt Rēzeknes novadā izsludināto ārkārtas situāciju.

Pēc AS "Sadales tīkls" sniegtās informācijas 12.janvāra rītā bez elektroapgādes Rēzeknes novada teritorijā bija 50 klienti, strāvas nebija tikai trīs apakšstacijās. Reālais klientu skaits gan esot lielāks, jo strāvas neesamību zemsprieguma elektrolīnijās uzņēmuma sistēma neuzrāda.

Līdz 12.janvāra plkst.10 pa bezmaksas tālruni 80200404 bija piezvanījuši un bojājumus pieteikuši 820 klienti. Taču arī šis skaitlis bez elektrības esošo klientu skaits nav precīzs, jo daudzviet bojājumi jau ir novērsti, bet daudzi cilvēki par tiem vēl nav ziņojuši.

Savukārt Izglītības pārvaldes apkopotā informācija liecina, ka 12.janvāra rītā elektrības joprojām nebija vairs tikai 36 Rēzeknes novada skolēnu mājās.

Sakarā ar nopietniem bojājumiem elektropārvades līnijās un lielo bez elektrības palikušo patērētāju skaitu ārkārtas situācija Rēzeknes novadā tika izsludināta 6.janvārī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu