«Bē Bē Brokastis» aizstās «Andra Freidenfelda rīta svīta» (11)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Radio SWH

Raidījumu «Bē Bē Brokastis» ēterā no 4.februāra aizstās rīta programma «Andra Freidenfelda rīta svīta», kuras idejas un satura autors ir ilggadējais «Radio SWH» rīta programmu vadītājs Andris Freidenfelds, kas savu svītu sācis veidot, pieaicinot jaunu ētera balsi - Zani Stocku. Par to šodien tika paziņots jaunās «Radio SWH» rīta programmas prezentācijā. Jaunā topošā radio personība Stocka ir ieguvusi izglītību komunikāciju zinātnēs, aktīvi darbojas kā dīdžejs un savas aktrises karjeras laikā ir spēlējusi tādās izrādēs kā «Lidojums», «Zālamana pēdējā mīla», «Ilgu tramvajs» un citās.

(papildināts viss teksts)

Jaunajā programmā būs iekļauti mūzikas apskati, aktuālas intervijas, ziņas un citas rīta programmai raksturīgas aktualitātes. Jaunā rīta programma piedāvās arī jaunus konkursus - «Metam ārā!», «Mūzika no pārdotā Senatora», «Radio andele», «Dubļi, mani dubļi!» un citas.

Freidenfelds ir sapratis, ka «Radio SWH» rīta programmai ir jāmainās līdzi laikmetam un mūsdienu dzīves ritmam. Par jauno rīta programmu viņš stāsta: «Turpināsim katras ētera minūtes lietderīgu izmantošanu, sniedzot klausītājam maksimāli daudz interesantas, noderīgas informācijas, aktualizējot svarīgo un ironizējot par niecīgo.»

Neizpalikšot reportāžas, tikšanās ar interesantiem, savdabīgiem cilvēkiem tiešajā ēterā, atraktīvi konkursi ar klausītāju iesaistīšanu, «dzīvie» koncerti studijā, intensīva rīta terapija un nācijas modināšana. Jaunā raidījuma komanda centīsies arī informēt par to, ko varam sagaidīt nākotnē.

«Andra Freidenfelda Rīta Svīta» klausītāju vērtējumam tiks nodota 4.februārī, programma skanēs katru darba dienu no 7.00 līdz 11.00.

Freidenfelds jeb Fredis 16 gadus vadīja «Radio SWH» rīta programmu «Bē Bē Brokastis», radio darbojas jau 20 gadus, pazīstams arī kā pasākumu vadītājs.

Freidenfelds vada arī «Radio SWH» literāri muzikālu raidījumu «Mazā Sestdiena» trešdienās no 19.00 līdz 21.00.

Jau ziņots, ka «Radio SWH» paziņoja par raidījuma «Bē Bē Brokastis» darbības pēdējo mēnesi.

«2013.gads ir AS «Radio SWH» 20.jubilejas gads, un šis ir īstais brīdis kaut ko mainīt. Pastāvēs tas, kas un, galvenais, kā - mainīsies!» tā iepriekš «Nozare.lv» sacīja «Radio SWH» valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics.

No 14.februāra «Radio SWH» mājas lapā būs iespēja klausīties «Bē Bē Brokastu» arhīvu.

Atvadu foto
Atvadu foto Foto: Radio SWH
Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu