Vēl viens vīrietis, tīrot sniegu, nogāzies no jumta (16)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aizvadītājā diennaktī vēl viens vīrietis, tīrot sniegu, nogāzies no jumta, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Tilta ielā, tīrot sniegu no jumta, 22 gadus vecs vīrietis kritis no aptuveni sešu metru augstuma un salauzis kāju. Viņš nogādāts Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā.

Savukārt 18 cilvēki, tostarp desmit Rīgā, guvuši traumas slideno ielu dēļ. Cilvēki galvenokārt guvuši roku, kāju lūzumus, ķermeņa sasitumus un smadzeņu satricinājumus.

Pagājušajā diennaktī reģistrēti arī četri hipotermijas jeb ķermeņa atdzišanas gadījumi - trīs Rīgā un viens Latgalē. Cietušie bijuši vecumā no 15 līdz 50 gadiem. Kāds 60 gadus vecs vīrietis guvis pēdu un kāju pirkstu apsaldējumus.

Jau ziņots, ka aizvadītajās brīvdienās slimnīcās nogādāti astoņi cietušie, kuri dažādas traumas guvuši, nokrītot no māju jumtiem, kurus centušies notīrīt no sniega un lāstekām. Cietušie bija vīrieši vecumā no 34 līdz 64 gadiem, kas guva dažādas traumas - smadzeņu satricinājumu, galvas traumas, atsevišķos gadījumos arī mugurkaula traumas un ribu lūzumus.

Arī pirmdien viens 27 gadus vecs vīrietis nogāzies no otrā stāva jumta, viņam konstatēts asins izplūdums smadzenēs, mediķi vīrieti nogādājuši uz Gaiļezera slimnīcu.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu