Maļuhins un Zīmelis sacentīsies slēpošanas maratonā "Apkārt Alaukstam" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Slēpošanas maratonā "Apkārt Alaukstam", kas 5. februārī notiks Vecpiebalgā, savu dalību pieteikuši divi Latvijā pazīstami biatlonisti Oļegs Maļuhins un Raivis Zīmelis, TVNET informē pasākuma organizatori.

"Apkārt Alaukstam" paredzētas trīs distances - 42 km maratona distance, 15 km Tautas slēpojums un bērnu distance ''Mini Alauksts''.

Maļuhinam šis būs otrais starts tradīcijām bagātajā slēpojumā ''Apkārt Alaukstam''.

''15 km garo Tautas distanci var noslēpot ikviens ar sportiskām aktivitātēm kaut cik saistīts cilvēks, arī 42 km nav nekas neiespējams, ja tam gatavojas pāris mēnešus iepriekš, trenējoties pa 1 stundai trīs vai četras reizes nedēļā. Tāpēc aicinu ikvienu izvēlēties sev atbilstošo distanci, nospraust mērķi un uz to virzīties!'' saka Maļuhins.

"Reģistrācija slēpošanas maratonam "Apkārt Alaukstam" norisinās pilnā sparā. Šobrīd jau reģistrējušies vairāki simti dalībnieku, un interesi par maratonu izrāda arī ārvalstu distanču slēpošanas komandas,'' atklāj organizators, SIA "Alpha Baltic Sport" pārstāvis Kaspars Tupiņš.

''Šogad slēpošanas maratons "Apkārt Alaukstam" ir iekļauts starptautiskajā maratonu sērijā "Euroloppet", kas maratonu reklamē starptautiskajā apritē,'' viņš sacīja.

Slēpošanas maratona "Apkārt Alaukstam" galvenā ideja ir tautas saliedētība un kopīgs sportiskais gars kopīgā slēpojumā pa gleznainu apkārtni. ''Kā ik gadus, sumināsim arī labākos, šogad kopējais balvu fonds ir 5500 eiro. Lai veicinātu ne tikai sacensības garu, bet arī brīvdienu slēpotāju interesi piedalīties - katrs 100. vietas ieguvējs 15 km Tautas slēpojuma distancē iegūs 100 eiro naudas balvu,'' stāsta Tupiņš.

Šajā dienā Vecpiebalgā paredzēta plaša izklaides programma visas dienas garumā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu