Tito Torres ar Ella "Walk Me By" (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nils Vilnis
References: API SITE

Dziedātāja Elīna Fūrmane, kura deju mūzikas pasaulē pazīstama ar pseidonīmu Dj Ella, sadarbībā ar savu draugu un kolēģi no Šveices - dīdžeju un producentu Tito Torres ir izdevusi jaunu singlu "Walk Me By", informē Dj Ella.

Singls ir pirmais sniegums no jaunā materiāla, kuru šogad mākslinieki prezentēs Latvijā, ASV, Dubajā, Šveicē un Francijā.

"Chic records" (Šveice) izdoto singlu "Walk Me By" jau iespējams iegādāties www.beatport.com un arī "ITunes". Dziesmas teksta autore ir pati Elīna Fūrmane, savukārt mūzika un aranžējuma producēšana ir kopdarbs - producents Tito Torres & DJ Ella. Radioklausītāji Latvijā dziesmu jau mēnesi var dzirdēt radio "Capital FM" viļņos, bet no šīs nedēļas "Walk Me By" būs pieejams visās pārējās Latvijas radiostacijās.

Dīdžejs un producents Tito Torres savulaik bijis rezidents Ibizā (klubos Pacha, Amnesia, El Divino un Space), kā arī spēlējis visā pasaulē, no Buenosairesas līdz Amsterdamai, no Maiami līdz Dubaijai.

Dziesmai izveidots arī remikss. Tā autors ir dīdžejs/producents Kash Trivedi no Indijas.

Pati DJ Ella piebilst: "Esmu ļoti gandarīta, ka atkal esmu atgriezusies pie savu dziesmu rakstīšanas, jo tas mūzikai, kuru izpildu, piešķir daudz lielāku nozīmi. Katra dziesma no jaunā materiāla man ir ļoti dārga un īpaša. Ceru, ka, klausoties Walk Me By, cilvēki klubos dejos un aizmirsīs savas ikdienas raizes. Es esmu šeit, lai viņus priecētu, un ceru, ka mums kopā ar Tito Torres tas izdosies ar dubultlielu spēku."

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu