Lūk, kā «Muzikālās bankas» ceremonijā stilo Latvijas mūziķi (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Pagājušās nedēļas nogalē Ventspils Olimpiskā centra hallē norisinājās grandiozā «Muzikālās bankas 2012» apbalvošanas ceremonija, kurā piedalījās Latvijas aktuālākie un pieprasītākie mūziķi. Skatītājus, tikpat ļoti kā mūziķu izpildītās dziesmas interesēja arī viņu skatuves tērpi.

Uznācienam ar dziesmu «DNS» dziedātāja Aija Andrejeva bija izvēlējusies Latvijas modes zīmola P.O.S.H. darināto kleitu. Pērnā gada nogalē Aija šā zīmola modes skatē demonstrēja jaunākās vakarkleitas.

Savukārt jaunajai dziedātājai Antrai Stafeckai bija speciāli piemeklēta kleita dziesmas «Vētra nāk» tematikai. Antra savu kleitu jūras zilajos toņos uz šo pasākumu bija iznomājusi.

TV šova «Okartes skatuves» uzvarētājs Mārtiņš Ruskis, dziesmai «Mēs nepagursim» bija izvēlējies jauniešu iecienīto «smart casual» ģērbšanās stilu jeb latviskojot viņa skatuves tērpu var raksturot – vienkārši, ieturēti un klasiski.

«Muzikālās bankas 2012» līderis Dons jeb īstajā vārdā Artūrs Šingirejs bija izvēlējies vienkāršu skatuves tērpu. Izpildot dziesmu «Signāls», viņš bija tērpies T kreklā, kuru rotāja kino varoņa Frankenšteina attēls, kam bija pieskaņojis dūmakaini zilas bikses.

Ar krāšņākajiem tērpiem šajā ceremonijā pārsteidza grupas «PeR» puiši, kuri bija izvēlējušies latviešu modes dizaineres Indras Salcevičas darinātos skatuves kostīmus. Arī grupas «Lady's Sweet» dalībnieces bija rūpīgi piedomājušās pie sava skatuves stila un izvēlējušās modes mākslinieces Ingrīdas Zāberes kuplās kleitas, kas darinātas no vīriešu krekliem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu