Latvijas panki jau trīspadsmito reizi godinās Sidu Višesu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau vairākus gadus Latvijas panki pulcējas leģendārās britu pankgrupas «The Sex Pistols» basģitārista un panku kultūras ikonas Sida Višesa (Sid Vicious) nāves dienā - 2. februārī, lai kopīgi pieminētu harismātisko mūziķi un līksmotu. «Sid Vicios Day» pasākums notiks arī šogad, 1.februārī Vecrīgas klubā «Depo» (Vaļņu iela 32).

«Sid Vicious Day» notiks jau trīspadsmito reizi.

Šogad «Depo» augšstāva bārā uzspēlēs pasākumā iecienītie «Persiku Raķetes» un «Urban Wario». Lejā daudz smagākās skaņās spēlēs «Defectives», «BVŽ», «Osiris Drinks Whiskey», «SwehtavoC», «Johnny & The Burnouts», kā arī «PND», kas pasākuma ietvaros svinēs savu piecpadsmito pastāvēšanas gadadienu.

Deju zālē punk, ska un citas mūzikas ritmos izlocīt kājas varēsiet «Disko EJ Apskrieties» un diskžokeja Didzkina vadībā.

Ar skrejlapu, kas atrodama www.punk.lv mājas lapā, ieejas maksa 1 Ls, ja kavēsies un nāksi pēc desmitiem – 2 Ls.

Bēdīgi slavenais otrais grupas «The Sex Pistols» basģitārists ar iesauku Sids Višess, kurš iekļāvās grupā pēc Glena Metloka aiziešanas, 1979.gadā nomira no heroīna pārdozēšanas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu