Džims Kerijs parodē "Melno Gulbi" (27)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Uz brīdī pārtrauciet savus ikdienas darbus, apklusiniet haosa kreščendo, kas valda avīžu slejās un portālu ziņu lapās un baudiet fantastisko komiķa Džima Kerija (Jim Carrey) performanci - parodiju par filmu "Black Swan" ("Melnais gulbis").

48 gadus vecais Kerijs sestdien televīzijas šovā "Saturday Night Live" iejutās amerikāņu režisora Darena Aronofska (Darren Aronofsky) jaunās filmas "Black Swan" aktrises Milas Kunisas (Mila Kunis) tēlotās Lilijas tēlā, sasmīdinot ne vienu vien klātesošo.

Kerijam asistēja "Saturday Night Live" komiķi Bils Heiders (Bill Hader), kas tēloja franču horeogrāfu Tomā, un Nasima Pedrada (Nasim Pedrad), kas iejutās galvenās lomas atveidotājas Natālijas Portmanes tēlā (skat. video).

Atgādinām, ka filmā par skarbo baleta pasauli, kas ir viena no reālākajām pretendentēm uz "Oskara" balvu,  sev neierastā ampluā spēlē Natālija Portmane, atveidojot dejotāju, kas, pārvarot šķēršļus, iegūst kāroto lomu baletā "Gulbju ezers", taču, pieaugot spiedienam, zaudē realitātes izjūtu. Parādoties sāncensei, ko atveido Mila Kunisa, starp abām sievietēm rodas greizsirdība un seksuāla pievilkšanās.

Rīgā filma no 28. janvāra.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu