Latvijas ekstrēmākā omīte startē «Mrs. Grandma Universe 2013» (32)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No Sofijas Bulgārijā, kur termometra stabiņš pakāpies līdz plus trīs grādiem, atgriezusies aktīvā uzņēmēja, ekstrēmo sporta veidu cienītāja un vizāžiste Lilita Siliņa (48). Viņa no starptautiskā vecmāmiņu konkursa «Mrs. Grandma Universe 2013» atvedusi greznu kroni, kas darināts no pērlītēm, kā arī ieguvusi divus titulus.

Vecmāmiņa Lilita Siliņa nebūt nejūtas tik veca, lai ar adīkli rokās pieskatītu mazbērnus. Limbažniece Lilita ir aktīva omīte, kas jau savus piecus gadus vecajam mazdēlam nopirkusi KTM motociklu, lai mazdēls jau no mazotnes pierod pie ekstrēmiem sporta veidiem un lai izaug par kārtīgi un spēcīgu vīru. Arī pati Lilita jau daudzus gadus Limbažos ir sporta kluba AMB Auto Racing Team prezidente, modeļu skolas «Lipēra» vadītāja, sadarbojusies ar savu novadnieku, modes mākslinieku Dāvidu, kā arī ir starptautisku konkursu laureāte – vizāžiste.

Ar viņas pienākumiem un panākumiem varētu iespaidīgu sarakstu izveidot. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Lilita atzīst, ka viņa ar savu dzīvesbiedru, kas ir par viņu gados jaunāks, nemaz nevarētu mājās dīki bez darba nosēdēt. «Mēs abi esam darbaholiķi,» nosaka Lilita.

Foto: Publicitātes foto

Tieši tādēļ arī Limbažu aktīvākā sieviete piekrita fonda «IntRIGA» pārstāves Kristīnes Lindenblates un Lienes Skulmes uzaicinājumam piedalīties starptautiskajā vecmāmiņu skaistumkonkursā «Mrs. Grandma Universe 2013». Konkursa finālā Lilita demonstrēja autentisku latviešu tautastērpu, bet talantu konkursā dziedāja Endrjū Loida Vēbera «Rekviēmu», kuru īpaši konkursam viņai palīdzēja sagatavot latviešu populārā operdziedātāja Sonora Vaice.

Skaistumkonkursā «Mrs. Grandma Universe 2013» Lilita ieguva kroni, kas darināts no pērlītēm, kā arī divus titulus «Mrs. Grandma Universe Star» un «Mrs. Grandma Universe Globe».

Lilita atklāj, ka viņa izskatās daudz jaunāka, nekā to liecina viņas gadu skaitlis. «Esmu sieviete ar savu pievilcību, šarmu un seksualitāti. Un jūtos daudz jaunāka un enerģiskāka par saviem gadiem. Man nepatīk, ka sabiedrība vēlas uzspiest viedokli par to kā jāizskatās un jārīkojas omītēm. Es tam nepievienojos. Man patīk ekstrēmie sporta veidi. Esmu ekstrēma omīte un nekāda skābene noteikti neesmu,» piebilst omīšu skaistumkonkursa dalībniece.

Jau 8. martā ar savu ekipāžu Latvijas ekstrēmākā omīte Lilita Siliņa piedalīsies Sieviešu dienas rallijā.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu