Latvijā otro nedēļu pēc kārtas dominē «Anna Kareņina»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmās divas vietas Latvijas kinoteātru topā nav mainījušās, bet nedēļas jaunumi debitējuši ar gana pieklājīgām sekmēm, ziņo «kinokino.lv». Pirmo vietu pārliecinoši saglabājusi drāma «Anna Kareņina».

«Lepnums un aizspriedumi» (Pride and Prejudice) un «Piedošana» (Atonement) režisora Džo Raita (Joe Wright) filmu noskatījušies 3869 cilvēki, bet kopumā pārdotas jau vairāk nekā 14 tūkstoši biļešu. Visticamāk, tieši šī kļūs par pirmo 2013.gada filmu ar vismaz 20 tūkstošiem skatītāju.

Galvenajās lomās Keita Naitlija (Keira Knightley) un Džūda Lovs (Jude Law).

Filmas pamatā Ļeva Tolstoja romāns.

Anotācija: burvīgajai Annai Kareņinai ir viss, ko vien var vēlēties, - viņa ir augsta ranga valdības amatpersonas Kareņina sieva, mīloša māte savam dēlam un viņas ģimene ieņem svarīgu vietu Sanktpēterburgas augstākajā sabiedrībā. Saņēmusi vēstuli no brāļa, kurš lūdz Annu atbraukt un palīdzēt glābt viņa laulību ar Dolliju (Kelly Macdonald), viņa dodas ceļā. Vilcienā Anna iepazīstas ar grāfieni Vronski, kuru Maskavas dzelzceļa stacijā sagaida viņas dēls - virsnieks Vronskis (Aaron Taylor-Johnson). Kad Anna tiek iepazīstināta ar Vronski, starp viņiem iedegas dzirksts, ko nav un nebūs iespējams izdzēst.

Otro vietu atkārtoti ieņem Kventina Tarantīno (Quentin Tarantino) jaunākais garadarbs «Atsvabinātais Džango» («Django Unchained»). Šoreiz savākti 2906 skatītāji, bet to kopskaits jau pārsniedzis 10 tūkstošus.

Trešajā vietā debitējusi dokumentālā ievirziena filma «Cirque du Soleil: Pasaulēm tālu». Filmu noskatījušies 2196 cilvēki.

Ar labām sekmēm turpina Krievijas komēdija «Dublieris» («Дублер») ar vienu no humora šova «Comedy Club» zvaigznēm Aleksandru Revu galvenajā lomā (precīzāk – vairākās lomās). Otrajā izrādīšanas nedēļas nogalē to noskatījušies 2190 cilvēki, bet kopējais skatītāju skaits nu jau pārsniedz 7 tūkstošus.

Arī piektajā vietā jaunums, arī komēdija no Krievijas, proti, «Biļete uz Vegasu» (Билет на Вегас). Filma savākusi 2021 skatītāju, kas ir vērtējams kā ļoti labs starts.

Anotācija: ko iesākt, ja laimēti miljoni, bet nav iespējams tos saņemt? Ko darīt, ja esat pamodies tuksnesī, nevis greznos Lasvegasas apartamentos? Uz kurieni bēgt, ja bruņots amerikāņu bandīts iedzinis jūs strupceļā? Šādās situācijās četri krievi nokļūst izpriecu pilsētā Lasvegasā.

Jaunam pārim – Maksam (Ivans Stebunovs) un Lizai (Ingrīda Olerinska) – uzsmaida laime. Viņi loterijā laimē piecus miljonus ASV dolāru. Lai saņemtu balvu, pārim jāierodas īpašā ceremonijā azarta pārņemtajā, jautrajā un pārsteigumiem pilnajā Lasvegasā. Makss un Liza neapjauš, ka ne tikai viņi vēlas saņemt laimēto naudu. Pēc pieciem miljoniem kāro afēristu banda. Pāris kopā ar draugiem dodas uz Ameriku un iekrīt burvīga krāpnieka tīklos. Afērists Gariks (Mihails Galustjans) ir ļoti bīstams un neticami līdzīgs Elvisam Preslijam. Ar viltu un daiļrunību viņš cenšas sagrozīt viņiem galvu un izkrāpt naudu. Piedzīvojumi sākas, kad pazūd laimīgā loterijas biļete. Vairs nav saprotams, kurš ir draugs, kurš ienaidnieks. Ko lielpilsētā iesākt bez naudas? Un kam galu galā tiks lielais ķēriens?

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu