Pulsa efekta izrādei "No Drums, No Problems" papildizrādes (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar prieku vēstām, ka, ņemot vērā skatītāju lielo interesi par „Pulsa efekta” jaunāko dejas ritma izrādi „No Drums, No Problems”, grupa piedāvā divas papildizrādes – 13. un 14.janvārī gandrīz teātrī „Artelis”.

Tas būs īpašs laiks, jo tieši 13.janvāris tiek uzskatīts par Veco Jauno gadu, līdz ar to piedāvājot skatītājiem svētku noskaņu arī tad, kad tradicionālās gadu mijas svinības jau būs izskanējušas!

IzrādeNo Drums, No Problems” ir absolūti inovatīva divcēlienu dejas - ritma izrāde Latvijā. Gandrīz izrāde ir par komiski ambicioziem aizskatuves strādnieku sapņiem, kam varbūt būs lemts piepildīties... Par nelielo, taču gandrīz nepārvaramo tiltu starp skatuvi un aizskatuvi. Izrādes laikā „Pulsa efekta” dalībnieki rada ritmu un skaņu ar dažādām ne muzikālām lietām, kā arī uz pašu ķermeņiem (body percussion jeb body-drumming), turklāt to visu apvienojot ar deju (horeogrāfs, grupas dalībnieks, Guntis Spridzāns).

Gandrīz teātra „Artelis” saimnieks, koncertuzvedumu „Cabaret” režisors, Viktors Runtulis par izrādi: „Šī izrāde ir pilnīga inovācija sižeta pasniegšanas formas ziņā. Tā liek veselīgi pasmieties par sevi, jo tajā var atrast daudzas līdzības ar savu dzīvi. „Pulsa efekts” piedāvā citu redzesleņķi uz visiem zināmām un atpazīstamām dzīves ainiņām. Protams, tajā var atrast arī daudz dziļākas lietas.”

Gandrīz izrādē „No Drums, No Problems” piedalās arī Karīna Tropa (Lady’s Sweet) vai Diāna Pīrāgs (vokāls), Iļja Šneiveiss (akordeons, taustiņi, ģitāra) un Edvīns Ozols (bass, kontrabass).

Biļetes uz izrādi Biļešu Paradīzē www.bilesuparadize.lv Biļešu cena 5 LVL.

Ieeja gandrīz teātrī „Artelis”, Blaumaņa 32a, Rīgā, no pl.19.00.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu