Bundzinieks: «The Smiths» atkalapvienošanās ir iespējama

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Leģendārās rokgrupas «The Smiths» agrākais bundzinieks Maiks Džoiss (Mike Joyce) uzskata, ka par spīti nesaskaņām grupa tomēr varētu atkalapvienoties. Lai arī Džoiss iesūdzēja tiesā bijušos grupas biedrus Moriseju un Džoniju Marru par autoratlīdzības neizmaksāšanu un galu galā piedzina vienu miljonu mārciņu (830 000 latu), turklāt «The Smiths» nav uzstājušies kopā jau 26 gadus, bundzinieks tomēr pieļauj atkalapvienošanos, ja četrotne nonāktu vienā telpā.

«Es pat sapņoju, ka Morisejs, Džonijs un Endijs [Rurks] un es bijām vienā istabā un vienojāmies par koncertturneju. Morisejs jautāja, ar kādu dziesmu to atklāt, un mēs visi unisonā iesaucāmies, ka tai jābūt «Hand In Glove». Un tad es pamodos smejoties,» viņš klāstīja britu avīzei «The Sun».

Džoiss, kuru uz domām par apvienošanos pamudināja rokgrupas «The Stone Roses» turneja, uzskata, ka «The Smiths» spēlētu labāk nekā jebkad. «Tas izklausītos lieliski,» viņš teica. «Es tagad spēlēju labāk nekā iepriekš. Moriseja balss joprojām ir satriecoša, un Džonijs spēlē izcili. Ja mēs kāptu uz skatuves ar mūsdienu aprīkojumu, tas izklausītos satriecoši.»

Viņš arī pastāstīja, ka kāds koncertu organizētājs esot jautājis, kāpēc grupa laiž garām iespēju nopelnīt miljoniem mārciņu. «Es viņam teicu, ka viņš jautā nepareizajam puisim. Es nedomāju par to katru dienu, taču, ja mani aicinātu, es droši vien piekristu,» viņš uzsvēra.

Morisejs hospitalizēts

Tikmēr Morisejs, kurš pēc aiziešanas no «The Smiths» sāka solokarjeru, slimības dēļ atlicis vairākus koncertus.

Asiņojoša čūla dziedātājam lika atcelt vienu, bet atlikt uz vēlāku laiku vēl divus pagājušajā nedēļā paredzētos koncertus. Svētdien viņa pārstāve paziņoja par vēl sešu priekšnesumu atlikšanu.

9.februārī Morisejs plāno atsākt turneju ar koncertu Lasvegasā.

«Domājams, ka Morisejs pilnībā atveseļosies. Paldies visiem, kas par viņu raizējas un atbalsta,» teikts pārstāves paziņojumā.

Atgādinām, ka Morisejs uzstājās Rīgā 2009.gada jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu