«Lady's Sweet» kleitas no vīriešu krekliem, bet «PeR» pucējas kā diktatori (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Ventspilī notiekošajā «Muzikālās bankas 2012» apbalvošanas ceremonijā viskrāšņākos tērpus, izpildot dziesmu «Ne silts, ne auksts», demonstrēja grupas «Lady's Sweet» un «PeR». Dziedošajām lēdijām kuplās kleitas no vīriešu krekliem darinājusi Ingrīda Zābere, savukārt puišiem no «PeR» skatuves tērpus radījusi Indra Salceviča.

«Muzikālās bankas 2012» aizkulisēs grupas «Lady's Sweet» dalībnieču Karīnas Tropas, Vinetas Elksnes un Jolantas Strikaites krāšņos tērpus apskatīt un aptaustīt vēlējās teju katrs modīgu lietu cienītājs. Dziedošās lēdijas izvēlējušās Ingrīdas Zāberes tērpus no kolekcijas «Recycled» (Pārstrāde), kurus modes māksliniece izrādīja pērnā gada Rīgas modes nedēļas rudens sesijā. Dziedātājas košajās kleitās uzstājās gan «Muzikālās bankas» apbalvošanas ceremonijā, gan būs redzamas grupas jaunajā videoklipā, kas tuvākajā laikā tiks nodots skatītāju vērtējumam.

Lai arī krāšņās kleitas darinātas no vīriešu krekliem, dziedātājas atzīst, ka tās izceļ un akcentē sievišķību. «Man liekas, ka tie vīriešu krekli piešķir raksturu un stingrību,» teic Karīna Tropa, bet Vineta Elksne piebilst, ka šajos tērpos visas grupas dalībnieces izskatās īpaši. Turklāt tērpu ansambli paspilgtina arī aksesuāri – kaklarota no pulksteņiem, kā arī laikrāžu iestrāde jostā.

Dziedātājas priecājas, ka viņu stiliste Evija Dūda zina, kas ir modē un burtiski skrien pa priekšu modes tendencēm. «Mūsu frizūrām ir izveidots aktuāls matu celiņš, kas vēl pat līdz Latvijai nav nonācis. Tātad mēs esam pirmās!» nosaka Karīna.

Savukārt jestrās puišu grupas «PeR» tērpus modes māksliniece Indra Salceviča radīja mūzikas festivālam «Jaunais vilnis 2012». «Mums ar Indru jau vairākus gadus ir ļoti laba sadarbība. Indra rada arī mūsu skatuves tērpus Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa pusfinālam. Domāja, ka jaunie tērpi skatītājus burtiski gāzīs nost no kājām,» teic Ralfs Eilands, bet Edmunds Rasmanis piebilst, ka visi grupas tērpi ir spilgti un pamanāmi.

«Konkrēti šie tērpi ir veidoti Ahmed stilā. Ja, piemēram, Edmunds uzaudzētu milzīgu bārdu un uzvilktu šo tērpu, dodoties uz Ameriku, viņu sašņorētu un ieliktu kabūzī, lai nopratinātu. Viņš izskatītos gluži kā diktators, kā aktieris Saša Barons Koens. Protams, šādā tērpā nevajadzētu iet uz pasākumiem, kur ir amerikāņi, jo viņi nesaprastu. Tāpēc mēs esam Eiropā,» grupas skatuves tērpu stilu raksturo Ralfs.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu