Brikouska plēš Markus Rivas kreklu un aplaista torsu (42)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Coyote Fly

Viens no Latvijas populārākajiem Rīgas naktsklubiem «Coyote Fly» nedēļas nogalē ar ballīti atzīmēja kluba slēgšanu rekonstrukcijai. Līdz ar klubiņa slēgšanu arī seksīgā bārmene Liene Brikouska devusies atvaļinājumā. Taču pirms tam Liene paguva no sirds izballēties klubiņa slēgšanas ballītē un atrādīt kārtējo jauno frizūru.

Pirmdienas pēcpusdienā radio «Capital FM» ētera balss, bārmene un bijusī TV šova «OKartes skatuve» dalībniece Liene Brikouska sociālajā tīklā «Facebook» publicēja bildes, kurās draugiem atklāj, ka uz kādu laiku atvadās no bārmenes pienākumiem.

Foto: Coyote Fly

Publiskotajās fotogrāfijās Liene kopā ar kolēģi plēš modeļa un dziedātāja Markus Rivas kreklu un aplej to ar alkoholu. Iepriekš Liene bija publicējusi ziņu, ka laistīšanās ar šampanieti ir kļuvusi par tradīciju, un nodēvēja to par «šampingu».

Sociālajā portālā Liene raksta: «Iesvētījām Markus Riva, cik saldi un kaisli vien varējām. Uz manām atvadām. Neturiet to ballīšu koijotu iekš būra. Pūtiniet kājiņas, jo pavisam drīz «Coyote Fly» mirdzēs jaunā gaismā!»

Turklāt atvadu ballītē pārvērtību cienītāja Brikouska atkal pārsteidza ar jaunu frizūru. Liene pēdējā pusgada laikā nomainījusi vairākus matu griezumus. Nu Liene priecē atbalstītājus ar brūnām, garām matu cirtām, taču vēl nesen pārsteidza ar blondu zēngalviņu.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu