Latviešu atbilde Rebekas Blekas hitam «Friday» (158)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Jaunais pašmāju reperis Nottārs kopā ar mūzikas šova «OKartes akadēmija» dalībnieku Mārtiņu Grunti ir radījuši, iespējams, sliktāko šā gada video un dziesmu «Perfekta diena». Puišu iecerētais deju zāļu grāvējs ar klišejisko video un visnotaļ vājo lirisko vēstījumu neiztur nekādu kritiku, bet visskumjākais šajā stāstā ir tas, ka, visticamāk, abi izpildītāji to patiešām domā nopietni...

«Mūzikas video klipa autors ir jaunais, talantīgais operātors Toms Leinasars, kurš ir arī pazīstams kā interneta šova «Rīga Par» operators. Kā arī mūzikas klipa dalībā piedalījās Ievas Bitenieces deju kolektīvu meitenes «PRO X». Pats video klips tika filmēts «VIP Party Bus» autobusā,» norādīts zem «Youtube» publicētā video.

Jāpiebilst, ka arī pagājušogad pašmāju jaunie mūzikas izpildītāji «Get it!» aplaimoja mūs ar līdzīga kalibra «grāvēju» - dziesmu «Vasara».

Komentāri (158)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu