TOP 10 dārgākie slavenību skandāli (31)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Lielākā daļa cilvēku ir ieinteresēti reālās dzīves ziepju operās, īpaši tad, ja tās norisinās slavenību vidē. Varbūt tas tādēļ, ka beidzot top skaidrs, ka arī slavenībām ir problēmas, gluži kā parastiem iedzīvotājiem. Tomēr slavenības nedzīvo perfekti un kļūdas viņiem maksā ļoti dārgi. Lūk, desmit slavenību skandāli, kuri maksājuši miljonus.

10. Toms Krūzs (Tom Cruise)

Arī aktiera Toma Krūza dzīve nav aizritējusi bez problēmām. Viņa reliģiskā nostāja daudziem cilvēkiem raisīja nepatiku un neizpratni. Diemžēl arī viņa sievai Keitijai Holmsai, kura iesniedza šķiršanās prasību, kas aktierim Tomam Krūzam izmaksāja 4,8 miljonus ASV dolāru, neierēķinot visus ar bērnu saistītos izdevumus.

Foto: AFP/LETA

9. Lindsija Loena (Lindsay Lohan)

Lindsija aktrises karjeru sāka jau bērnībā, un viņas lielais iznāciens Holivudas pasaulē bija filma «Mean Girls». Viņas imidžs krasi mainījās, kad radās vairāki skandāli, saistīti ar dzeršanu, narkotikām, dārglietu zādzību, braukšanu dzērumā u.c. Iepriekš viņa pelnīja 7,5 miljonus dolāru par vienu filmu, kuras tika uzņemtas aptuveni četras gadā. Tomēr pēc neskaitāmiem skandāliem piedāvājumi filmēties pazuda.

Foto: Reuters/Scanpix

8. Kristena Stjuarte (Kristen Stewart)

Aktrise Kristena Stjuarte bija zvaigzne vienā no visu laiku populārākajām filmu sāgām - «Krēsla». Viņas mīļotais bija kolēģis Roberts Patinsons, kurš iekarojis miljoniem sieviešu siržu. Tomēr Kristenai gadījās spert sānsoli ar režisoru Rūpertu Sandersu. Roberts Patinsons izšķīrās no mīļotās, un Stjuarte zaudēja 10 miljonu lielu algu par Sandersa filmu, kurā viņai atteica filmēšanos.

Tomēr Stjuarte izlīga mieru ar Patinsonu un atgriezās Rūperta Sandersa filmēšanas laukumā.

Foto: AP/Scanpix

7. Maikls Džeksons (Michael Jackson)

Popkaralis Maikls Džeksons tika apsūdzēts pedofilijā – seksuālu aktu veikšanā ar nepilngadīgiem bērniem. Dziedātājs samaksāja bērnam, viņa vecākiem un advokātam 25 miljonus ASV dolāru.

Foto: Reuters/Scanpix

6. Čārlijs Šīns (Charlie Sheen)

Aktieris Čārlijs Šīns izvēlējās dzīvesveidu, kurš viņu noveda pie lieliem finansiāliem zaudējumiem. Čārlijs lietoja kokaīnu, labprāt tajā dalījās arī ar citiem, izveidoja attiecības ar divām sievietēm vienlaicīgi, līdz zaudēja lomu populārajā seriālā «Divarpus vīri». Par vienu seriāla sēriju Čārliju Šīnu atalgoja ar 1,25 miljoniem ASV dolāru, kas nozīmē, ka viņš zaudēja 36 miljonus par vienu sezonu.

Foto: AP/Scanpix

5. Kobe Braients (Kob Bryant)

Basketbolists Kobe Braients bija precējies ar Vanesu vairāk nekā 10 gadus. Vanesa aizstāvēja vīru arī tad, kad Kobe tika apsūdzēts sievietes izvarošanā Kolorādo. Viņš uzdāvināja Vanesai 4 miljonus vērtu gredzenu, tomēr palika neuzticīgs un Vanesa šķīrās no basketbolista. Vanesa ieguva 75 miljonus dolāru un trīs īpašumus 18 miljonu ASV dolāru vērtībā. Pāris vēl nav parakstījis šķiršanās dokumentus.

Foto: AP/Scanpix

4. Lenss Ārmstrongs (Lance Armstrong)

Sportista seja, visticamāk, tiks iekļauta skaidrojošajā vārdnīcā pie vārda «krāpnieks». Lenss uzvarēja «Tour de France» septiņus gadus pēc kārtas. Izrādījās, ka tas viss ar dopinga palīdzību. Viņam tika atņemti visi tituli, bija jāatdod visas naudas balvas un sponsoru ieguldījumi. Tiek pieņemts, ka tas viņam izmaksājis 125 miljonus dolāru.

Foto: Reuters/Scanpix

3. Taigers Vudss (Tiger Woods)

Taigers Vudss ir amerikāņu golferis, kurš pat tiek dēvēts par golfa ikonu. Taigeram Vudsam golfa spēlē veicas tikpat labi kā ar sievietēm – Vudss vairākkārt krāpis sievu. Laulības šķiršana sportistam izmaksāja 110 miljonus ASV dolāru, taču tiek lēsts, ka zudušie sponsori kopā ar šķiršanos radījuši 250 miljonu dolāru lielus zaudējumus.

Foto: AFP/LETA

2. Arnolds Švarcenegers (Arnold Shwarzeneeger)

Aktieris Arnolds Švarcenegers bija asa sižeta filmu zvaigzne, tāpat Kalifornijas gubernators un precējies ar Kenediju. Viņš padarīja grūtu savu mājkalpotāju. Šķiršanās no sievas Arnoldam izmaksāja 375 miljonus ASV dolāru.

Foto: Reuters/Scanpix

1. Mels Gibsons (Mel Gibson)

Aktieris Mels Gibsons bija viena no iekārojamākajām Holivudas zvaigznēm. Jaunības gados Mels tika salīdzināts ar pasaules mēroga zvaigznēm. Pēc veiksmīgas karjeras, filmējoties vairākās populārās filmās, 2006. gadā Gibsonam sākās nedienas. Viņš tika aizturēts, braucot dzērumā. 31 gada vecumā viņa sieva iesniedza šķiršanās prasību, pieķērusi vīru krievu izcelsmes dziedātājas apskāvienos. Dziedātāja kļuva par Gibsona vardarbības upuri. Vēlāk Mels Gibons izteica aizskarošas frāzes par afroamerikāņiem. 2010. gadā līdzīgi aizskāra arī meksikāņus.

Cik Melam Gibsonam tas izmaksāja?! Laulības šķiršanas procesā Gibsona sieva ieguva pusi no aktiera bagātības – 425 miljonus ASV dolāru. Tāpat arī aktiermākslas karjera vairs neattīstījās kā iepriekš, radot Melam zaudējumus 25 miljonu dolāru apmērā par vienu filmu.

Foto: AFP/LETA
Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu