Jaunā matemātiskā roka grupa "Parára" krogā "Aptieka" (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Jaunā pašmāju matemātiskā roka grupa "Parára" šovakar (6.janvārī) uzstāsies Vecrīgas krogā "Aptieka" (Mazā Miesnieku iela 1), informē grupas menedžments.

Speciāli šim vakaram tiek gatavoti īpaši muzikāli pārsteigumi – uz kādu dziesmu grupai pievienosies Edgars Rubenis no "Mofo" un "Mona De Bo", savukārt pirms koncerta iesildoties "Aptiekā" skanēs grupai "Parára" tuvās un muzikāli līdzīgās Vašingtonas DC grupas. To dalībnieki ikdienā ir regulāri Vašingtonas "Pharmacy bar" viesi, kas ir Vecrīgas "Aptiekas" līdzinieks.

2010. gada septembrī grupa saviem spēkiem ierakstījusi jaunu dziesmu "Sebastian". Dziesma tiks arī ierakstīta diskā un izdota pašu rokām bez ierakstu izdevniecības starpniecības, un koncerta laikā šie diski ierobežotā skaitā tiks dalīti koncerta apmeklētājiem un grupas atbalstītājiem. Dziesmu būs iespējams arī par brīvu lejupielādēt internetā.

Vašingtonas sastāvā ir trīs dalībnieki – Kārlis Butins, Andris Apinis un Jānis Untāls. Ģitārists un vokālists Kārlis šobrīd studē Vācijā un gada nogalē ciemojās Latvijā, tāpēc šis koncerts paredzēts kā vienīgais ilgākā periodā.

Grupa izveidojusies 2009. gadā un savas neilgās pastāvēšanas laikā nospēlējusi jau daudzus koncertus vairākās Latvijas vietās kopā ar tādām grupām kā Gaserata, Toria, darkblueworld, Locomotora, Heligoland un Sabot, uzstājusies festivālā "Fonofest" un ierakstījusi 3 dziesmu demo, kas arī pieejams brīvai lejupielādei.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu