Šovakar «Muzikālās bankas 2012» fināls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Ģigulis speciāli TVNET

Šovakar notiks Latvijas Radio 2 organizētās pop un rokdziesmu aptaujas «Muzikālā banka 2012» fināls, kad uzzināsim aizvadītā gada vērtīgāko Latvijas Radio 2 dziesmu. Par galveno balvu cīnīsies 15 fināldziesmas, kas izturējušas balsojuma pirmo kārtu un jau sestdien, 26. janvārī izskanēs apbalvošanas ceremonijā Ventspilī, informē Latvijas Radio preses sekretāre Ilze Zvaigzne.

Aptaujas noslēguma ceremonija Ventspilī notiks ar krāšņu multimediālu šovu un īpaši veidotām vizuālām projekcijām. Dziesmas koncertā izskanēs mūziķu veidotajos priekšnesumos, līdzdarbojoties Kristapa Krievkalna instrumentālajai grupai.

Ar īpaši ceremonijai gatavotiem priekšnesumiem koncertu papildinās «Muzikālās bankas» šā gada eksperti Raimonds Tiguls, Ints Teterovskis, Marts Kristians Kalniņš, Guntis Veits, Artis Gāga, Elīna Šimkus, Laima Jansone un Kristaps Krievkalns.

www.muzikalabanka.lv

Nu jau tradicionāli kopā ar Latvijas Radio 2 radio raidījuma «Muzikālā banka» vadītājiem Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu apbalvošanas ceremoniju vadīs arī kāds no Latvijas populārajiem mūziķiem, kura vārds vēl tiek turēts noslēpumā.

«Muzikālās bankas 2012» apbalvošanas ceremonija notiks 26. janvārī plkst. 19 Olimpiskajā centrā «Ventspils». Tiešraidē to varēs dzirdēt arī «Latvijas Radio 2», bet pēc «Panorāmas» ap plkst. 21:15 vērot LTV1.

Finālā iekļuvušas šādas dziesmas (alfabēta secībā):

«Aizlaid pa viejam» - Borowa MC,

«Bēbīšu maršs» - Intars Busulis,

«Disco» - Bermudu divstūris,

«DNS» - Aija Andrejeva,

«Dzīvo brīvi» - Rasell & Sabīne Berezina,

«Esi man klāt» - Astro’n’out,

«Kad pilsēta guļ» - Tumsa,

«Mēs nepagursim» - Mārtiņš Ruskis,

«Ne silts, ne auksts» - PeR un Lady’s Sweet,

«Sapņu pils» - Fēlikss Ķiģelis,

«Signāls» - Dons,

«Uguns ledus» - Otra Puse,

«Vēl viena klusā daba» - Prāta Vētra,

«Vētra nāk» - Antra Stafecka,

«Zieds» - Liene Candy

Visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās nopērkamas biļetes uz apbalvošanas ceremoniju un tās ģenerālmēģinājumu 26. janvārī plkst. 14:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu