"OK Akadēmijas" dalībnieks Puzikovs izdod jaunu dziesmu (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes
References: API SITE

Jaunais dziedātājs Nikolajs Puzikovs, kurš plašāku atzinību guva pērn, pēc dalības muzikālajā TV šovā "O!Kartes Akadēmija" un ir pazīstams arī kā dziedošais policists no Ogres, pašā gada sākumā publicē savu trešo singlu no topošā debijas albuma.

Jaunā dziesma saucas "Viens un tas pats", un dziesmas mūzikas autors un producents ir Artūrs Palkevičs sadarbībā ar tekstu autoru Guntaru Raču. Abi ir arī divu iepriekšējo dziedātāja singlu "Dievs tevi mīl" un "Meitenei no 6.b" autori.

Abas iepriekšējās Nikolaja dziesmas ir guvušas panākumus, īpaši dziesma "Dievs tevi mīl", kas ne reizi vien bijusi "Draugiem.lv" mūzikas sadaļas topa virsotnē, pērn kļuvusi par trešo visvairāk lejupielādēto dziesmu portālā "Doremi.lv", uzkāpusi līdz otrajai vietai Latviešu Radio gada "Top 50" un kļuvusi par devīto spēlētāko dziesmu Latvijas Radio2 2010.gadā. Dziesma iekļuvusi arī "SEB Muzikālās bankas" finālā. Duetā ar Daci Upīti Nikolajs debitēs šā gada Latvijas Eirovīzijas atlases pusfinālā ar "It's Not Easy".

Pats Nikolajs, kurš nav pārtraucis darbu policijā un turpina piedalīties dežūrās uz ielām, pērnā gada panākumus komentē šādi: "Dziesmu "Dievs tevi mīl" es ierakstīju pērnā gada pavasarī, un tā ir līdz šim brīdim mīļākā manu atbalstītāju dziesma.

Nekad nebiju domājis, ka startēšu tieši ar šādu dziesmu, pats par to biju pārsteigts.

Gada laikā esmu saņēmis neticami daudz labu vārdu un vēstuļu. Es tagad arī, rakstot autogrāfus, vienmēr pierakstu klāt "Dievs tevi mīl", un tā ir arī mana personīgā devīze."

Par jauno darbu Nikolajs piebilst: "Man patīk jaunā dziesma, jo tā mani pozitīvi uzlādē. Pēc divām balādēm prasījās kaut kas ātrāks un roķīgāks. Te nu tas ir - "Viens un tas pats". Ceru, ka maniem klausītājiem patiks. Un tiem, kuri klausīsies, es novēlu Jaunajā gadā laimi, veiksmi, izturību, dzīvesprieku, veselību un visu to labāko. Ticiet Dievam un paši saviem spēkiem!"

Dziesmas Mp3 ir pieejams portālā Doremi.lv un skan radiostacijās.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu