Kinoteātros Švarcenegers un «Biļete uz Vegasu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ Latvijas kinoteātros iznāk divas jaunas filmas – Arnolda Švarcenegera atgriešanās uz lielajiem ekrāniem asa sižeta filmā «Pēdējā sadursme» un Krievijas komēdija «Biļete uz Vegasu» (Билет на Вегас).

(precizēts - filma «Apsolītā zeme» Rīgā no 22.02.)

Piektdien, 25.janvārī, Latvijas pirmizrāde asa sižeta filmai «Pēdējā sadursme» («The Last Stand»), kas ir žanra leģendas un bijušā ASV gubernatora Arnolda Švarcenegera atgriešanās uz lielajiem ekrāniem! Pēc izjukušas operācijas policists Ovenss (Švarcenegers) ir pārcēlies uz pierobežas pilsētu un kļuvis par provinces šerifu. Dzīve rāmi plūst, taču kādu dienu tā mainās līdz nepazīšanai, jo pilsētā ierodas narkobarons... Neskatoties uz to, ka viņam pa pēdām dzenas FIB aģenti, tieši Ovensam nāksies iesaistīties pēdējā sadursmē ar noziedznieku.

No piektdienas kinoteātros sāk demonstrēt Krievijas komēdiju «Biļete uz Vegasu» (Билет на Вегас).

Ko iesākt, ja laimēti miljoni, bet nav iespējams tos saņemt? Ko darīt, ja esat pamodies tuksnesī, nevis greznos Lasvegasas apartamentos? Uz kurieni bēgt, ja bruņots amerikāņu bandīts iedzinis jūs strupceļā? Šādās situācijās četri krievi nokļūst izpriecu pilsētā Lasvegasā.

Jaunam pārim – Maksam (Ivans Stebunovs) un Lizai (Ingrīda Olerinska) – uzsmaida laime. Viņi loterijā laimē piecus miljonus ASV dolāru. Lai saņemtu balvu, pārim jāierodas īpašā ceremonijā azarta pārņemtajā, jautrajā un pārsteigumiem pilnajā Lasvegasā. Makss un Liza neapjauš, ka ne tikai viņi vēlas saņemt laimēto naudu. Pēc pieciem miljoniem kāro afēristu banda. Pāris kopā ar draugiem dodas uz Ameriku un iekrīt burvīga krāpnieka tīklos. Afērists Gariks (Mihails Galustjans) ir ļoti bīstams un neticami līdzīgs Elvisam Preslijam. Ar viltu un daiļrunību viņš cenšas sagrozīt viņiem galvu un izkrāpt naudu. Piedzīvojumi sākas, kad pazūd laimīgā loterijas biļete. Vairs nav saprotams, kurš ir draugs, kurš ienaidnieks. Ko lielpilsētā iesākt bez naudas? Un kam galu galā tiks lielais ķēriens?

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu