Noskaidrotas "Muzikālās bankas" 15 finālistes (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Latvijas Radio 2 popdziesmu un rokdziesmu aptaujā "SEB Muzikālā banka" ir noskaidrotas 15 fināla dziesmas, kas izturējušas balsojuma pirmo kārtu, informē Latvijas Radio preses sekretāre Ilze Zvaigzne.

Lai noskaidrotu, kādā secībā fināla dziesmas sarindosies un kura no tām kļūs par 2010.gada visvērtīgāko dziesmu, otrās kārtas balsojums par finālā iekļuvušajām dziesmām norisināsies līdz 15.janvārim.

Balsot par gada vērtīgāko dziesmu iespējams aptaujas mājaslapā "muzikalabanka.lv", portālā "draugiem.lv" vai sūtot īsziņu. Ar balsošanas nosacījumiem un iespējām var iepazīties mājaslapā "muzikalabanka.lv".

Otrajā kārtā iekļuvuši:

Roberts Pētersons "Cīrulis",

Labvēlīgais Tips "Čiekurs egles dēls ",

Ivo Fomins "Dažreiz",

Nikolajs Puzikovs "Dievs tevi mīl",

Musiqq "Dzimšanas diena"

Musiqq "No desmit desmit",

Lauris Reiniks "Es skrienu",

Prāta Vētra "Gara diena",

Miks Dukurs "Hēlija Balons",

Aisha, Miks Dukurs un JMMSZK "Iedomājies".

Jānis Stībelis "Jo tā grib mana sirds",

"PER" un Dairis "Līdzsvarā",

Candy un Roberts Lejasmeijers "Rīts ir tālu vēl",

Kaža "Tici vai nē",

Liene Šomase "Ūdenskrāsas".

Jau ziņots, ka populārās dziesmu aptaujas apbalvošanas ceremonija notiks 22.janvārī Ventspilī. Svinot dziesmu aptaujas pastāvēšanas desmitgadi, tā pulcēs ne tikai šā gada, bet arī aizvadīto gadu populārākos mūziķus.

Visas fināla dziesmas koncertā izskanēs jaunos aranžējumos kopā ar "Sinfonietta Rīga". Turpinot tradīcijas, kopā ar Latvijas Radio 2 radioraidījumu "SEB Muzikālā banka" vadītājiem Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu pasākumu vadīs viens no mūziķiem-finālistiem, un šoreiz tas būs Stībelis.

Ceremoniju papildinās arī "SEB Muzikālās bankas" ekspertu padomes dalībnieki Pits Andersons, Boriss Rezņiks, Arnis Mednis, Māris Briežkalns, Valts Pūce, Raimonds Ozols, Normunds Šnē, Imants Vanzovičs, Niks Matvejevs un latviešu popmūzikas leģenda Margarita Vilcāne. Neizpaliks arī retrospektīvs ieskats visu aizvadīto sezonu populārākajās dziesmās un atkalredzēšanās ar to izpildītājiem, stāsta Zvaigzne.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu