Astroloģe Māra Ošuroka: «2013. gads pāriem būs auglīgs!» (53)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT publicitātes foto

Viena no LNT iepazīšanās šova «Precamies!?!» vadītājām, astroloģe Māra Ošuroka dzīvesstila portālam «Sejas» atklāj interesantus faktus, kas saistīti ar mīlestību un attiecībām. Astroloģe stāsta, vai 2013. gadā Latvijā uzlabosies demogrāfiskais stāvoklis un mīloši cilvēki vēlēsies savas attiecības nokārtot oficiāli, apprecoties.

Aizvadītajā gadā TV ekrānos tika dota zaļā gaisma jaunam iepazīšanās šovam «Precamies!?!», kuru vada trīs dāmas – skaistumkopšanas salona «BB Binnija» īpašniece Binnija Ārberga, režisore un producente Lote Gediņa, kā arī astroloģe Māra Ošuroka. Katrā raidījumā vadītājas palīdz cilvēkiem atrast savas otrās pusītes. Jau 5. februārī LNT ēterā sākas šova «Precamies!?!» otrā sezona.

Par šā gada sākumu Māra stāsta: «Pagaidām nekas īpaši nav mainījies. Lielas pārmaiņas nav jūtamas, jo ir tikai pats gada sākums.» Astroloģe teic, ka iepazīšanās šova vadītājas jaunajā sezonā cenšas mazliet mainīt arī sevi, lai šogad veiksmīgāk sadarbotos ar raidījuma dalībniekiem.

«Latvijas ziemas ir mazliet nomācošs laiks. Varbūt tāpēc tieši šajā laikā vajadzētu izmantot tādas iespējas kā dalību iepazīšanās šovā, jo pavasarī iemīlēšanās un iepazīšanās mēdz notikt pati no sevis,» skaidro Māra. Viņa teic, ka uz šovu ierodas cilvēki ar spēcīgu raksturu, jo ne kuram katram tas ir pa spēkam.

2013. gads ir Ūdens Čūskas gads, kas ir sievietes stihijā. Māra spriež par demogrāfiskā stāvokļa uzlabošanos: «Sievietes jutīsies pašpārliecinātākas un apmierinātākas, tādēļ arī laulību skaits varētu pieaugt un attiecīgi arī bērnu skaits. Ja paspēs - šogad, ja ne, tad nākamgad. Es domāju, ka arī citi astrologi man piekritīs – auglības ziņā šis gads varētu būt ļoti veiksmīgs.»

Par pāriem, kuri izveidojušies iepazīšanās šova pirmās sezonas laikā, Māra teic, ka ir informēta par diviem pāriem, kuri domā pat par kāzām. Savukārt seši pāri turpina draudzēties.

Komentāri (53)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu