RP: Ušakova bijusī preses sekretāre - tikai viena no kandidātēm (7)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Reformu partijas (RP) pārstāvji par komunikācijas spēku papildināšanu runājuši arī ar Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) bijušo preses sekretāri Annu Kononovu, un nav izslēgta sarunu turpināšanās, aģentūrai LETA sacīja RP izpilddirektors Ivo Valdovskis.

Viņš uzsvēra, ka nekāds līgums ar Kononovu nav noslēgts un kopumā sarunas ir notikušas «ar daudziem cilvēkiem». Pagaidām komunikācija ar Kononovu nav transformējusies sadarbībā un nākotnes notikumi nav atkarīgi tikai no RP, piebilda Valdovskis.

Kononova turpmāk konsultēšot RP, iepriekš ziņoja Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

Kononova esot atsaukusies RP vadītāja vietnieces Sandras Sondores-Kukules uzaicinājumam, un turpmāk bijusī Rīgas domes priekšsēdētāja preses sekretāre padomus sniegšot RP Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidātei Ingai Antānei, vēstīja raidījums.

Aģentūrai LETA Kononova šo informāciju neapstiprināja. Viņa esot saņēmusi vairākus darba piedāvājumus, tostarp arī saistībā ar darbību politikā. Tomēr lēmumu par to, vai kādam no šiem piedāvājumiem atsaukties, Kononova neesot pieņēmusi. Viņa atkārtoti uzsvēra, ka pēc darba attiecību pārtraukšanas ar domi vispirms plāno kādu laiku atpūsties.

Jau ziņots, ka Kononova no nākamās nedēļas pārtrauks darba attiecības ar Rīgas domi.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu