Sievieti nežēlīgi saplosa klaiņojoši suņi (51)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunais gads visnotaļ dramatiski iesācies kādai Lielvārdes novada iedzīvotājai, kuru janvāra sākumā Lielvārdes novada lauku teritorijā pamatīgi sakoduši divi klaiņojoši suņi. Tiesa gan, pēc mediķu palīdzības sieviete vērsās vien pēc 10 dienām, vēsta portāls Ogrenet.

«13.janvārī Ogres slimnīcas stacionārā nogādāta 1958.gadā dzimusi sieviete. Viņa pati izsaukusi ātro palīdzību, jo sāpes bijušas neizturamas,» dienu, kad paciente ar ātrās palīdzības automašīnu nogādāta Ogres rajona slimnīcā, stāsta SIA «Ogres rajona slimnīca» valdes priekšsēdētājs Dainis Širovs.

Sieviete mājas apstākļos nežēlīgos kodumus «ārstējusi» aptuveni 10 dienas.

Pēc sievietes stāstītā noprotams, ka negadījuma laikā no vienas mājas piesteidzies kāds vīrietis, kurš palīdzējis atbrīvoties no suņiem.

Suņi sievietei nodarījuši būtiskus miesas bojājumus – sievietes ķermeni klāj ne tikai kostas brūces, bet no tā izkosti arī miesas gabali.

«Iespējams, ka tie nemaz nav bijuši klaiņojoši suņi, bet dzīvnieki ar noteiktu dzīvesvietu un ar ļoti lielu agresiju. Ir gadījies redzēt vairākus suņu kodumus, bet tik nopietnus bojājumus savā ārsta praksē redzu pirmo reizi. Ārstēšanās periods šādām traumām ir ilgs, taču paciente nu jau jūtas labāk,» piebilst Širovs.

Par notikušo ir informēta arī policija.

Valsts policija lems par kriminālprocesa sākšanu saistībā ar, iespējams, klaiņojošu, suņu uzbrukumu sievietei Lielvārdē, kura guvusi smagas traumas un turpina ārstēties Ogres slimnīcā.

Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka pašlaik tiek noskaidrots, kādos tieši apstākļos negadījums ir noticis, un lemts par kriminālprocesa sākšanu.

Pašlaik sievietes stāvoklis ir uzlabojies, taču viņai vēl kāds laiks būs jāpavada slimnīcā.

Komentāri (51)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu