Ziemeļkorejas televīzija demonstrējusi pirmo Rietumu filmu (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Ziemeļkorejas valsts televīzija pirmo reizi vēsturē demonstrējusi kādu Rietumvalstu kinofilmu. Tāds gods ticis britu kinolentei "Bend It Like Beckham" ("Iesit kā Bekhems").

2002. gadā izlaistā britu filma, kurā galvenās lomas tēlo toreiz vēl mazpazīstamā Keira Naitlija un indiešu izcelsmes aktrise Parmindera Nagra, Ziemeļkorejas televīzijā demonstrēta 26. decembrī.

Kaut arī filmas oriģinālā versija ir 112 minūtes gara, Ziemeļkorejas televīzijā demonstrēta 104 minūtes gara versija.

Par filmas pārraidi savā Twitter profilā paziņojis Lielbritānijas vēstnieks Dienvidkorejā Mārtins Udens, piebilstot, ka filmas pārraidi palīdzējusi organizēt vēstniecība.

Kinolentes demonstrēšanas laikā televizora ekrānos demonstrēts uzraksts, ka tādā veidā tiek atzīmēta Ziemeļkorejas un Lielbritānijas diplomātisko attiecību desmit gadu jubileja.

"Bend It Like Beckham" bija reta izklaide ziemeļkorejiešiem, kuri valsts televīzijas ekrānos parasti var vērot multfilmas, valsts līderu biogrāfijas un filmas, kurās slavināta valsts armija, lauksaimniecības fermas un ciemati.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu