Kononova turpmāk konsultēs Reformu partiju (55)

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) bijusī preses sekretāre Anna Kononova turpmāk konsultēs Reformu partiju (RP), šovakar ziņoja Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

Atsaukusies aicinājumam

Kononova atsaukusies RP vadītāja vietnieces Sandras Sondores-Kukules uzaicinājumam, un turpmāk bijusī Rīgas domes priekšsēdētāja preses sekretāre padomus sniegs RP Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidātei Ingai Antānei.

Kononova gan šo informāciju neapstiprināja.

Viņa esot saņēmusi vairākus darba piedāvājumus, tostarp arī saistībā ar darbību politikā. Tomēr lēmumu par to, vai kādam no šiem piedāvājumiem atsaukties, Kononova neesot pieņēmusi. Viņa atkārtoti uzsvēra, ka pēc darba attiecību pārtraukšanas ar domi vispirms plāno kādu laiku atpūsties.

Pārtrauks darba attiecības

Jau ziņots, ka Kononova no nākamās nedēļas pārtrauks darba attiecības ar Rīgas domi. No Rīgas domes

Kononova bijusi spiesta aiziet par darbā pieļautajiem pārkāpumiem,

norādīja televīzija, atsaucoties uz tās rīcībā esošo neoficiālo informāciju.

«Katram no mums ik pa laikam pienāk brīdis pāršķirt jaunu lapaspusi savā dzīvē, nu šāds brīdis ir pienācis man. Vēlos jaunu pieredzi, apgūt jaunas zināšanas un iemaņas. Citu dzīves ritmu,» medijiem izplatītajā paziņojumā skaidroja Kononova.

No nākamās nedēļas Kononova pārtrauks darba attiecības ar Rīgas domi, kurā viņa nostrādājusi 12 gadus. «Pa šiem gadiem daudz ko esmu iemācījusies, cerams, esmu arī ko labu sastrādājusi pašvaldībā, par to gan jums spriest. Doma par to, ka nepieciešamas pārmaiņas, bija ar mani jau ilgāku laiku, un šobrīd pārmaiņām ir īstais laiks,» norāda sabiedrisko attiecību speciāliste.

Kononova no 5.decembra ir ilgstošā slimības atvaļinājumā, kurā atrodas joprojām.

Rīgas domes priekšsēdētājs Ušakovs iepriekš uz jautājumu, kad viņa preses sekretāre varētu atgriezties darbā, atbildēja, ka tas varētu notikt vasarā, bet tikmēr viņas pienākumus pilda Sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste Laila Ivāna.

Kamēr Kononova atrodas slimības atvaļinājumā, viņas kabinetā notikušas izmaiņas - šā gada sākumā no tā iznestas viņas mantas, lai veiktu remontu, bet pēc tam tajā iekārtojušās divas Ušakova palīdzes - Ieva Vēvere un Diāna Kapočeņa.

Komentāri (55)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu