«Precamies!?!» šovā iepazinušies teju 200 cilvēku (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Tuvojoties gada mīlestības svētkiem, Valentīna dienai, sāksies sarunu šova par attiecībām «Precamies!?!» otrā sezona. Iecerēts, ka tieši mīlestības svētku dienā būs tikšanās ar pāriem, kuri ne tikai veiksmīgi ir atraduši viens otru, bet arī plāno precības!

Sarunu šova Precamies!?! pirmajā sezonā

iespēju iepazīties izmantoja teju 200 atšķirīga vecuma cilvēki.

Līdz šim īpaša uzskaite nav veikta, tomēr zināms, ka daudzi satiekas, dažādos veidos sazinās un daži pat gatavojas kāzām. «Līdzīgi kā ārsti, kuri ikdienā sastop cilvēkus ar sāpēm, kaitēm un sūdzībām par sliktu pašsajūtu, mēs raidījumā tiekamies ar cilvēkiem, kuriem nogājis greizi, veidojot attiecības. Ar lielu cieņu un apbrīnu klausāmies, cik mierīgi un pat gaiši raidījuma varoņi stāsta par savām kļūdām, vilšanos un neveiksmēm un cik cerību pilni viņi ir gatavi atkal sākt attiecības. Tas iedvesmo. Ceru, ne tikai mūs, raidījuma veidotājus, bet arī skatītājus. Lai zem akmeņiem sāktu augt zāle, tie jākustina! Ceru, ka arī jaunajā sezonā satiksim cilvēkus, kuri, neskatoties uz savu reizēm sāpīgo attiecību pieredzi, būs gatavi atkal ticēt, cerēt un mīlēt,» stāsta viena no šova «Precamies!?» vadītājām Lote Gediņa.

Mīlestības dienas raidījums

Jaunajā sezonā ekspertu rindas uz kādu brīdi tiks papildinātas ar stiprā dzimuma ekspertu, studijā gaidāmi īpaši viesi un iecerēti svētku raidījumi. Viens no neparastiem vakariem būs

Valentīna dienā 14.februārī, kad varēs sastapt pārus, kuri otro pusīti atraduši raidījumā

Precamies!?! LNT skatītājiem būs iespējams uzzināt, kuru partneru starpā mīlestības dzirksts joprojām saglabājusies, varēs atcerēties spilgtākos mirkļus no pāru pirmās satikšanās reizes un jāvārda teikšanas. Pāri atklās, kā mainījusies viņu dzīve pēc piedalīšanās šovā, kā arī tiks atklāts, kurš pāris ieplānojis precības jau šajā vasarā.

Piesakieties jau tagad!

Šova Precamies!?! producente Ilze Ūdre stāsta: «Sarunu šovs par attiecībām Precamies!?! bija pārsteigums daudziem. Mūs, raidījuma veidotājus, pārsteidza tas, cik atklāti raidījuma dalībnieki stāsta par savu pagātni, savām attiecībām, un arī tas, ka pēc ļoti skarbas pieredzes cilvēki nebaidās vismaz mēģināt sākt visu no jauna. Jo, lai sāktu visu no jauna, vecuma ierobežojuma tiešām nav.» Izmantojiet iespēju satikt savu izredzēto! Pieteikties tiek aicinātas personas vecumā no 18 gadiem līdz pat sirmam vecumam - mīlestībai derīguma termiņa nav!

Pieteikumu anketu var aizpildīt mājas lapā www.lnt.lv.

Atskatoties piedzīvotajā

Atceroties Precamies!?! pirmās sezonas raidījumus, skatītājiem vēl ilgi atmiņā paliks reize, kurā piedalījās sirdī jauni cilvēki labākajos gados – kavalierim Egilam bija 78 gadi. Taču cilvēki, kuriem ir milzīga dzīves un attiecību pieredze, apliecināja, ka mīlestībai tiešām nav vecuma ierobežojumu un tiesības būt laimīgiem cilvēkiem ir jebkuros gados.

Plašu rezonansi izraisīja raidījums, kurā piedalījās apsargs Normunds. Viņa atklāsmes, ka

nevajag dzīvot kopā ar sievieti, kuras miesa noveco, vajag precēties, lai radītu vismaz astoņus bērnus,

un daudzas citas izraisīja plašu rezonansi gan studijā, gan skatītāju diskusijās sociālajos medijos. Lai arī Normunds teica visu, ko domāja, skatītāju un arī vadītāju viedokļi par viņa teikto bija krasi pretēji.

Skatieties šova «Precamies!?!» jauno sezonu no 5.februāra darbdienās 19:00 kanālā LNT.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu