«Spice Girls» Halivela iemīlējusies krievu miljonārā (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Popgrupas «Spice Girls» dalībniece Džerija Halivela iemīlējusies krievu miljonārā Antonā Kaszubovskī, vēsta ārzemju bulvārprese.

40 gadus vecā dziedātāja nevarot vien sagaidīt, kad pilnveidosies abu attiecības, turklāt apgalvojusi, ka Antons Kaszubovskis (39) esot «īstais».

Pāris pēc pagājušā gada Ziemassvētkiem devās romantiskā ceļojumā uz Romu, kā arī bijuši vairākās romantiskās vakariņās Londonā.

Informācijas avots vēsta: «Viņi uzsāka attiecības strauji un ļoti bieži satiekas. Antons ir vienkārši ir viņas tips. Džerija steidzas un saka – viņš ir džentlmenis, kuru esmu gaidījusi.»

Krievu miljonārs Antons lepojas ar mīlestību pret ballītēm, iepriekš bijis attiecībās ar Tamāru Melonu un ir līdzīpašnieks kurpju zīmolam «Jimmy Choo».

Savukārt, Džerija Halivela reiz tikusies ar dziedātāju Robiju Viljamsu, Krisu Evanu un vēl pagājušā gadā ar Raselu Brendu.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu