Skrastiņa sieva draudējusi nošaut Aiju Tēraudu (424)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ziemassvētku laiks bija viena no retajām reizēm, kad bijusī modele Aija Tērauda ciemojās dzimtenē. Iepriekšējais Latvijas apmeklējums Aijai saistās ar bijušā mīļotā, hokejista Kārļa Skrastiņa bērēm. Tērauda atklāj, ka nelaiķa sieva Zane draudējusi Aiju nogalināt.

Aktrise un modele Aija Tērauda gandrīz 15 gadus dzīvo Amerikas Savienotajās Valstīs, tomēr retu reizi atgriežas dzimtenē, šoreiz vēlējusies nosvinēt Ziemassvētkus, Jauno gadu un dzimšanas dienu Latvijā.

2011. gadā aviokatastrofā gāja bojā hokejists Kārlis Skrastiņš, toreiz Aija braukusi uz Latviju, lai apmeklētu ilggadējās mīlestības bēres, taču saskārusies ar nepatīkamu situāciju – Kārļa sieva un bērnu māte draudējusi Tēraudu nošaut.

«Laikam visu mūžu būšu viņas lielākā ienaidniece.

Un zini, kāpēc? Tāpēc, ka Kārlis mani mīlēja...

Todien, dienu pirms bērēm, viņa man piezvanīja un draudēja nošaut, ja ieradīšos bērēs. Draugi viņai bija pateikuši, ka esmu ielidojusi Rīgā,» intervijā ar izdevuma «Ieva» žurnālisti atklājusi Aija.

Pēc Zanes draudu saņemšanas, Tērauda sazinājusies ar Skrastiņa brāli Ati un apgalvojusi, ka uz bērēm nedosies, tomēr Atis pārliecinājis Aiju ierasties.

Kārļa Skrastiņa brālis Atis
Kārļa Skrastiņa brālis Atis Foto: LETA

«Beigu beigās piekritu, bet izdarīju kā Amerikā - aizgāju uz policiju un pateicu, ka šī sieviete grib mani nošaut. Policija pēc tam bija zvanījusi Zanei un informējusi par manu iesniegumu. Viņa sākusi atvainoties, ka tā nemaz neesot domājusi... No Kārļa atvadījos, bet pēc tam mani no «Arēnas Rīga» vienkārši izveda ārā. Zanes apsargi,» stāsta Aija.

Aija atklāj, ka no Kārļa izšķīrusies 2003. gadā, kad Zane palikusi stāvoklī. «Mēs tobrīd vēl bijām kopā,» teikusi Tērauda. Aija pārcēlās uz Ņujorku pie māsas, tikmēr Kārlis sāka dzert un Tēraudai sacījis: «Zini, viņa palika stāvoklī. Nejauši. Ko lai es daru?»

Aijas un Kārļa attiecības ilga desmit gadus un Tērauda kādam amerikāņu žurnālam atzinusies, ka Skrastiņš bijis viņas mūža mīlestība.

Komentāri (424)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu