Raiena Goslinga labākā atpūta ir adīšana

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jauniznākušās filmas «Gangster Squad» zvaigznei Raienam Goslingam patīk adīt, jo tas viņam ļauj aizmirst visas problēmas, atklāja aktieris.

«Es filmējos komēdijā «Lars and the Real Girl», un vienā no ainām es atrados istabā ar vairākām vecām kundzēm ar adīkļiem rokās. Filmēšana ilga visu dienu, un viņas man iemācīja to darīt. Tā bija viena no mierīgākajām dienām manā dzīvē,» aktieris stāsta žurnālam GQ.

«Ja man būtu jāiedomājas mana ideālā diena, es vienkārši adītu,» viņš sacīja. «Turklāt beigās tu dabū jauku dāvanu. Nu, ja vien tev patīk dīvainas formas, neglītas šalles.»

Foto: AP/Scanpix

Intervijā Goslings arī atklāja, ka iemīlēt šovbiznesu viņam licis tēvocis, kurš uzstājās kā Elvisa Preslija dubultnieks.

«Kad es vēl biju bērns, tā bija pati interesantākā lieta mājās. Viņš pats darināja savus tērpus, dažreiz pat mēnešiem šuva klāt smalkos rotājumus. Es kļuvu par viņa ēnu, palīdzēju, kā vien varēju. Viņš skatījās spogulī, dziedāja un palēnām izveidoja savu tēlu. Pēc tam viņš uzstājās vietējos talantu šovos. Bet mani viņš jokojot iecēla par galveno miesassargu, jo mani tas tik ļoti interesēja,» atceras aktieris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu