Salacgrīvā ceļu tīrīšanu diriģēs pārvaldnieki (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pagājušo piektdien notika Salacgrīvas novada komunālo jautājumu komitejas sēde, kurā sprieda par pašvaldības ceļu uzturēšanu. Šī ziema ir pirmā, kad šo ceļu tīrīšana uzticēta privātstruktūrai, tādēļ joprojām tiek meklēts labākais darba izpildes kontroles mehānisms.

Sēdē nolēma, ka vislabāk situāciju pārzina pagasta (pilsētas) pārvaldnieks un viņam jābūt tam, kurš noteiks ceļu uzturēšanas kārtību un prioritātes savā teritorijā.

Viņš arī parakstīs dokumentus par veiktajiem darbiem. Apvienojoties novadā, tika spriests, ka Ceļu fonda līdzekļus apsaimniekošanai katrā teritorijā saglabā līdzšinējās proporcijās. Nu konstatēts, ka tas nav ievērots – Salacgrīvas ceļiem tērēts vairāk. - Sekosim līdzi, lai proporcijas tiktu ievērotas.

Lai nebūtu tā - kurā vietā skaļāk bļauj, tur greiderē, - teica Salacgrīvas novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs. Lai ikviens interesents varētu pārliecināties, kuri ceļi greiderēti, plānots ar laiku novada mājaslapā www.salacgriva.lv izveidot sistēmu, kurā ievietotu šādu informāciju.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu