Ogrē sāk darboties publiskā slidotava (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ogrenet.lv

15.janvārī, oficiāli darbu uzsāks atklātā slidotava, kas ierīkota Ogres 1.vidusskolas sporta laukumā. Darbdienās slidu noma strādās no pulksten 16 līdz 20, bet brīvdienās no 10 līdz 20.

Šī būs otrā ziema pēc kārtas, kad pie Ogres 1.vidusskolas darbosies atklātā publiskā slidotava. SIA «Akorns» darbinieki jau decembrī uzstādīja pagājušajā sezonā pagatavotās laukuma apmales. Šomēnes, līdzko atgriezās sals, hokeja kluba «Ogre Juniors» pārstāvji regulāri lēja ledu.

Interesenti jau pagājušās nedēļas nogalē apmeklēja slidotavu, lai paslidotu, vai pat uzspēlētu hokeju. Tomēr īstā slidotavas atklāšanas diena ir šodien, kad pulksten 16 darbu uzsāks slidu nomas punkts, skanēs mūzika un būs ieslēgts apgaismojums.

Ogrēnieši atklāto slidotavu varēs izmantot visu ziemu, protams, daudz kas būs atkarīgs no slidošanai piemērotiem laika apstākļiem. HK «Ogre Juniors» valdes priekšsēdētājs Kaspars Bergmanis informē, ka arī šoziem skolu audzēkņiem ledus laukumā tiks rīkots hokeja turnīrs – skolotāja Paula Placēna ceļojošā kausa izcīņa. Pirmās spēles varētu tikt aizvadītas janvāra nogalē.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu