Uldis Marhilēvičs gatavo mūziklu «Pārdotie smiekli»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

VSIA «Latvijas koncerti» rīkotais cikls skolu jaunatnei «Mūzika tev» šajā sezonā noslēgsies ar vērienīgu Ulda Marhilēviča mūzikla «Pārdotie smiekli» jauniestudējumu Ķīpsalas hallē 2013.gada maijā. Mūzikla pamatā ir Džeimsa Krisa romāna «Tims Tālers jeb pārdotie smiekli» motīvs. Mūzikla režisors ir Juris Jonelis, bet dziesmu tekstus raksta Guntars Račs.

Mūzikla radošā komanda izsludina iespēju jaunietēm vecumā no 16 līdz 25 gadiem pieteikties uz noklausīšanos mūzikla galvenajai sieviešu lomai. Lai pieteiktos, līdz 22.janvārim (ieskaitot) pretendentei jāatsūta elektronisks pieteikums uz e-pasta adresi vivita@micrec.lv

Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds un vecums un jāapraksta iepriekšējā skatuves pieredze. E-pastam jāpievieno foto un audio ieraksts Mp3 formātā vai norāde uz vietni internetā, kurā dzirdams vai redzams pretendentes priekšnesums.

Pretendentēm, kuras tiks uzaicinātas uz noklausīšanos, jāsagatavo divas dziesmas latviešu valodā. Viena pēc brīvas izvēles un viena dziesma no Latvijā iestudētiem latviešu komponistu mūzikliem vai muzikālām izrādēm. Priekšnesums iespējams ar koncertmeistaru, a cappella vai izmantojot instrumentāla pavadījuma fonogrammu.

Noklausīšanās paredzēta 24.janvārī izdevniecības MicRec telpās Sēlpils ielā 2c no plkst. 16.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu