Santa Kola: «Tās visas ir muļķības, es neesmu kopā ar Reiniku!» (63)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dstyle.lv

Vecrīgas slavenību iecienītais klubs «D-Style» 12. janvāra vakarā atzīmējis gada jubileju jaunajā kluba mājvietā. Tā īpašniece Santa Kola dzimšanas dienas ballītē sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» pastāstīja par piedzīvoto klubā, atklāja, kā pavada piektdienas vakarus un kādas ir viņas attiecības ar dziedātāju Lauri Reiniku un dīdžeju Marku Rivu, ar kuru kopā apmeklē saviesīgus pasākumus un ballītes.

Kluba īpašniece Santa Kola atklāj, ka aizvadītajā gadā spilgtākās ballītes esot bijušas atklāšanas svētki un Jaunā gada sagaidīšana. «Ja eju izklaidēties – es eju uz «D-Style», tomēr ne katru nedēļas nogali apmeklēju klubus,» teic Santa. Reizēm viņa piektdienas vakaros mēdz palikt mājās vai bieži dodas ceļojumos un nav nemaz Latvijā.

Vaicāta par neseno intrigu attiecībās ar Lauri Reiniku, par ko vēstīja populārāko Latvijas bulvārpreses žurnālu vāki un tika pat veidots TV raidījuma sižets, kā arī biežo laika pavadīšanu ar Marku Rivu, Santa attrauc: «Tās ir muļķības!»Viņa stāsta, ka ar abiem puišiem uztur draudzīgas attiecības, tomēr romantiskas jūtas viņus nevieno. Markus Santai esot labs draugs, ar kuru patīkami sastrādāties, savukārt Lauris jau ilgu laiku ir uzticams paziņa.

Kluba īpašniece atklāj, ka par nesenajām publikācijām, kurās Santa tika atspoguļota kā Reinika mīļotā, esot bijusi pārsteigta: «Biju ļoti pārsteigta, jo mēs ar Lauri esam draugi jau ilgu laiku. Arī agrāk satikāmies un kopā pavadījām laiku.»

«Kā draugi viņi man ir kolosāli,» sarunu beidzot, piebilst Santa. Par attiecību statusu un mīlestību dzīvē kluba saimniece pagaidām atturas runāt, taču uzskata, ka visam savs laiks un tad, ja kaut kas nāks gaismā, tam tā būs jābūt.

Kluba «D-Style» dzimšanas dienas ballītes laikā apmeklētājiem bija iespēja baudīt dažāda veida uzkodas, kā arī cienāties ar pārsteigumiem no bāra. Dīdžejs Markus Riva bija atrodams gan pie skaņu pults, gan aiz bāra letes, tāpat ballītē viesojās arī bītboksa grupas «PeR» puiši – Ralfs Eilands un Edmunds Rasmanis, iekustinot publiku deju ritmos.

Pasākuma apmeklētāju vidū bija arī populārie modes pārzinātāji – Jaroslavs Barišņikovs un Deniss Ševeļovs.

Komentāri (63)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu