Tālbergs mudina mainīt TV šovus un izklaides raidījumus (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Kristaps Tālbergs telekompānijā LNT strādā jau kopš 2007. gada rudens, un tieši šajā gadā viņš apņēma par sievu simpātisko bruneti Karinu. Lai arī Kristaps ar sievu ļoti reti apmeklē saviesīgus pasākumus, uz TV sejas Elīnas Doļģes producētā TV3 raidījuma «Mūsdienu Latvijas garša» otrās sezonas prezentāciju abi ieradās kopīgi un pasākumu vēroja, mīlīgi tērzējot divvientulībā.

Atskatoties uz saviem darba gadiem LNT, Kristaps Tālbergs sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj: «Vispirms sāku LNT kā žurnālists «900 sekundēs», un tikai pēc tam pārslēdzos uz laika ziņām. Tādēļ tādu precīzu datumu, kad sāku strādāt LNT, nemaz nevaru nosaukt,» viņš stāsta.

Sākoties Jaunajam gadam, Kristapam ir arī vēlēšanās, kuras viņš vēlas realizēt šajā gadā. «Paralēli darbam laika ziņās vēlos darboties arī kādā citā TV projektā. Protams, man ir prieks, ka LNT ziņas turpina attīstīties, un ar šo gadu tajās būs vairāki jauninājumi, tai skaitā dažādos vizuālajos noformējumos, kas iepriecinās skatītājus,» LNT jaunumus atklāj Tālbergs.

Laika ziņas LNT ziņu raidījumos Kristaps vada uz maiņām ar Māri Grigali. Vaicājot, pēc kāda principa abi laika ziņu vadītāji sadala dežūras TV ēterā, Kristaps skaidro: «Jā, maināmies. Drīzāk tas nav konkrēts grafiks, bet draudzīga vienošanās. Saudzējam viens otru. Tas nozīmē, ja viens no mums ir cēlies vismaz trīs rītus pēc kārtas un lasījis laika ziņas, tad attiecīgi ceturto dienu ļaujam pagulēt.»

LNT laika ziņu vadītājs Kristaps Tālbergs ar sievu Karinu
LNT laika ziņu vadītājs Kristaps Tālbergs ar sievu Karinu Foto: Santa Sergejeva

Aizvadītajā sezonā Kristaps kopā ar dziedošajām dvīnēm Anu un Katrīni Drozdovičām vadīja dziedošo dvīņu šovu. «Tā bija lieliska jauna pieredze, un labprāt kādreiz vēl kaut ko tādu izmēģinātu.

Taču Latvijā daudz rūpīgāk ir jāizstrādā TV šovu uzbūve, jo skatītāji jau ir pieraduši pie esošajiem TV šoviem un vēlas redzēt kaut jo jaunu. «Dziedošās ģimenes» ir pierādījušas, ka jau pāris gadus pēc kārtas tiek stiprinātas ģimeniskās saites un cilvēki skatās, un viņiem patīkami to redzēt, tā ir klasika. Taču televīzijām būtu jādomā, kā daudzveidīgāku izklaides programmu veidot un piedāvāt to skatītājiem,» savu viedokli pauž Tālbergs.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu