Jana Rudkovska ar vīru dēliņu sauc par rūķīti (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Komsomolskaja Pravda

Krievijas populārā daiļslidotāja Jevgeņija Pļuščenko sieva, dziedātāja Dima Bilana menedžere Jana Rudkovska pareizticīgo Ziemassvētku priekšvakarā 6. janvārī dzemdēja abu kopīgo bērnu. Vecāki dēlam devuši vārdu Aleksandrs, un par jaundzimušā krusttēvu, iespējams, kļūs Dima Bilans.

Abu Krievijas šovbiznesa zvaigžņu Janas Rudkovskas un Jevgeņija Pļuščenko dēliņš pasaulē nāca Sanktpēterburgā. Jaundzimušais svēra 2,800 kilogramus un bija 49 centimetrus garš. Tētis viņam izvēlējies vārdu Aleksandrs, bet vecāki dēlēnu mīļi dēvē par rūķīti. Laimīgais tēvs paziņojis, ka dēls līdzinoties viņam – ar blondiem matiem un zilām acīm. Turklāt viņš jau nolēmis dēlu divu vai trīs gadu vecumā uzlikt uz slidām. Protams, neuztiepjot viņam šo sporta veidu.

Vecāki esot ļoti laimīgi, jo bērniņš piedzimis sveiks un vesels, kā arī ļoti ātri nācis pasaulē, īpaši nenomokot māmiņu. Dienas laikā sākušās dzemdības, un jau vakarā mantinieks bijis klāt.

Pirmos mēnešus Jana ar bērnu plāno dzīvot Pēterburgā, kur mīt arī vīramāte, kas palīdzēs pieskatīt; pēc tam ģimene atgriezīsies Maskavā.

Lai arī pagaidām vecāki vēl nesaka, kurš būs jaundzimušā krusttēvs, visticamāk, ka tas būs ģimenes labākais draugs, dziedātājs Dima Bilans.

No pirmās laulības Jevgeņijam aug dēls Jegors, bet Janai no iepriekšējā vīra ir dēli Nikolajs un Andrejs.

Jana un Jevgeņijs atzinuši, ka ar dēliņa dzimšanu nedomā apstāties un kaut kad nākotnē plāno sarūpēt Andrejam meitiņu vai labākajā gadījumā dvīņus.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu