Ke$ha jaunajā video ballējas ar pūci un kaķi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu elektropopa sirēna Keša (Ke$ha) publiskojusi jaunu video no aktuālā studijas albuma «Warrior», kurā laižas dejā ar dažādiem zvēriņiem - pūci, kaķi, zaķi u.c.

«C'Mon» ir otrais singls no jaunā albuma un seko mazliet skandalozajam «Die Young», kuru pēc traģiskās apšaudes skolā ASV pilsētā Ņūtaunā daudzas radiostacijas izņēma no rotācijas. Šai dziesmai vajadzētu klāties labāk.

Ke$ha: kadrs no klipa "C'Mon"
Ke$ha: kadrs no klipa "C'Mon" Foto: Ekrānuzņēmums

Video sākas ar epizodi, kurā Keša (īstajā vārdā Keša Rouza Seberta) aiziet no darba kādā mazā kafejnīcā, iekāpj autobusā, kas acīmredzot atlidojis no nākotnes (līdzīgas uguns sliedes redzētas arī filmā «Atpakaļ nākotnē»). Vēlāk klipā parādās Baltais Trusis no Lūisa Kerola grāmatas «Alise Brīnumzemē», vēl citi zvēriņi, ar kuriem Keša ballējas dažādās vietās. Ballīte, protams, notiek līdz rīta gaismai.

Dziedātājas jaunajā albumā dzirdami tādi viesmākslinieki kā «The Flaming Lips» līderis Veins Koins (Wayne Coyne), amerikāņu trio «Ben Folds Five» līderis Bens Folds, inteliģentās popmūzikas producents un dueta «The Bird And The Bee» dalībnieks Gregs Kurstins (Greg Kurstin) un ... uzmanību! Pankroka krusttēvs Igijs Pops.

Jaunais albums seko debijas ierakstam «Animal» un EP «Cannibal». «Animal», kurā atrodami tādi hiti kā «TiK ToK», «Blah Blah Blah» un «Your Love Is My Drug», ASV pārdots 1,5 miljonos eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Tikmēr mazalbums «Cannibal», kurā iekļauts hits «We R Who We R» - gandrīz 500 000 eksemplāru.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu