Fani Amerikā balso par «Bada spēlēm» (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«People's Choice» balvu ceremonijā, kurā tiek sumināti izklaides industrijas darboņi, ceturtdien vislielākos panākumus guvusi piedzīvojumu filma «The Hunger Games» («Bada spēles») ar pieciem apbalvojumiem. «People's Choice» ceremonijā tika nosaukti uzvarētāji vairāk nekā 40 kino, televīzijas un mūzikas kategorijās. Šogad balvu ieguvējus interneta balsošanā izraudzījās vairāk nekā 475 miljoni fanu.

«Bada spēles», kas balstītas uz Sūzenas Kolinsas populāro grāmatu triloģiju, tika atzītas par gada labāko filmu. Tā pārspēja tādus kases grāvējus kā «The Avengers» («Atriebēji»), «The Amazing Spider-Man» («Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks»), «The Dark Knight Rises» («Tumšais bruņinieks atgriežas») un «Snow White and the Huntsman» («Sniegbaltīte un mednieks»).

Turklāt «Bada spēļu» zvaigzne Dženifera Lorensa tika apbalvota kā labākā aktrise. «Paldies, ka mīlat filmas tikpat ļoti kā es, kā arī atbalstījāt un balsojāt par šo filmu,» viņa teica, pieņemot balvu.

Dženifera Lorensa
Dženifera Lorensa Foto: REUTERS/ScanPix

«Bada spēles» izrādījās arī balsotāju iemīļotākā spraiga sižeta filma, bet tās aktieri Lorensa, Džošs Hačersons un Līems Hemsvorts saņēma speciālbalvu par labāko jūtu ķīmiju.

«Atriebēji» bija nominēti astoņās kategorijās. Aktieris Roberts Daunijs jaunākais, kurš supervaroņu filmā tēlo Dzelzs vīru, tika atzīts par labāko aktieri. «Jūs esat izdarījuši gudru izvēli,» viņš jokoja.

Par labāko komēdiju aktieri balsotāji uzskatīja Ādamu Sandleru, savukārt sieviešu kategorijā uzvarēja seriāla «Friends» («Draugi») aktrise Dženifera Enistone. Kā labākā komēdija tika izvēlēta Seta Makfārleina režisētais «Ted» («Teds»).

Labākās dramatiskās aktrises gods tika Emmai Vatsonei par lomu filmā «The Perks of Being a Wallflower», kas turklāt tika atzīta par labāko dramatisko filmu.

Bet visvairāk balvu mūzikas kategorijās ieguva amerikāņu dziedātāja Keitija Perija. Balsotāji viņu izvēlējās kā gada labāko izpildītāju sievieti un iemīļotāko popzvaigzni. Labākās grupas balva tika piešķirta «Maroon 5», savukārt kā labākais jaunais izpildītājs tika nosaukta britu puišu grupa «The Wanted».

Tikmēr par labāko televīzijas komēdijseriālu tika atzīts «The Big Bang Theory» («Lielā sprādziena teorija»), bet labākā dramatiskā seriāla titulu ieguva «Grey's Anatomy» («Grejas anatomija»).

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu