Mūzikla «Nožēlojamie» skaņu celiņš numur 1 (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikla «Les Miserables» (Nožēlojamie) skaņu celiņš iekarojis ASV pieprasītāko mūzikas albumu «Billboard 200» 1.vietu, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā albums pārdots 92 000 eksemplāros, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Mūzikla ekranizējuma režisors ir ASV Kinoakadēmijas balvas «Oskars» ieguvējs, filmas «Karaļa runa» režisors Toms Hūpers. Galvenajās lomās mūziklā - Hjū Džekmens (Hugh Jackman) - Žans Valžāns, Rasels Krovs - Žavērs, Anna Hetaveja - Fantina un citi.

Amerikāņu popkantri zvaigzne Teilore Svifta (Taylor Swift) ar jauno albumu «Red» noslīdējusi uz 3.vietu, bet pa vidu iespraucies britu folkroka apvienības «Mumford & Sons» jaunais albums «Babel», kas pakāpies no 6. uz 2. pozīciju.

Šova «American Idol» uzvarētājs Filips Filipss (Phillip Phillips) ar «The World From the Side of the Moon» 4.vietā (63 000). Boibends «One Direction» ar «Take Me Home» numur 5 (61 000), Havaju salās dzimušais dziedātājs Bruno Marss (Bruno Mars) ar jauno studijas albumu «Unorthodox Jukebox» numur 6, bet skaņu celiņš no filmas «Pitch Perfect» pakāpies uz 7. vietu.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms palielinājies par 8%.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu