Ozoliņa un Sprukta pārstāvētās komandas izcīna uzvaras (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Uzvaras kārtējās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles ceturtdien izcīnīja latviešu hokejistu Sanda Ozoliņa un Jāņa Sprukta pārstāvētās komandas.

Mitišču «Atlant» ar Ozoliņu kapteiņa statusā savā laukumā ar 7:3 (2:1, 2:2, 3:0) pārliecinoši pārspēja savus tiešos konkurentus par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs Čehovas «Vitjaz».

Ozoliņš šajā mačā uz ledus pavadīja 21 minūti un 14 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks komandā. Vēl aizsargs spēles protokolā atzīmējās ar vienu nesekmīgu metienu pa vārtiem un divām soda minūtēm.

Uzvarētāju rindās ar četriem gūtiem vārtiem izcēlās zviedru uzbrucējs Jūnass Andersons, bet četras rezultatīvas piespēles Nikolaja Žerdeva kontā.

Citā spēlē Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA vienība ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 0:0, 1:0) uz sava ledus pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Magņitogorskas «Metallurg» hokejistus.

Sprukts šajā mačā tika paaugstināts uz Maskavas kluba trešo uzbrucēju virknējumu un laukumā pavadīja 13 minūtes un četras sekundes. Uzbrucējs uzvarēja sešos no 11 iemetieniem un izpildīja vienu metienu pa vārtiem.

Uzvaru nesošo pēcspēles metienu realizēja uz CSKA jauniešu komandu nosūtītā Aleksandra Radulova brālis Igors, kurā arī otrās trešdaļas beigās guva savas komandas otros vārtus, panākot izlīdzinājumu 2:2.

Tikmēr Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas «Lokomotiv» savās mājās ar 1:3 (1:1, 0:1, 0:1) zaudēja Čerepovecas «Severstaļ» vienībai.

Rēdlihs bija iekļauts mājinieku otrajā uzbrucēju virknējumā, taču laukumā pavadīto 14 minūšu un 22 sekunžu laikā ar rezultativitāti izcelties nespēja. Latvijas izlases hokejists izdarīja vienu metienu pa vārtiem un zaudēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās.

Čerepovecas komandas pirmo vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli izcēlās skandalozais uzbrucējs Mihails Aņisins, kurš palīdzēja izcelties Aleksandram Rjazancevam.

Zaudējumu piedzīvoja arī Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā pērnās sezonas Gagarina kausa ieguvēja Maskavas «Dinamo», kas ar 2:5 (0:2, 0:2, 2:1) atzina Ņižņekamskas «Ņeftehimik» pārākumu.

Uzvarētājiem ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Jegors Milovzorovs, bet «Dinamo» rindās vienīgo reizi precīzs trīs minūtes un 34 sekundes pirms pamatlaika beigām bija Sergejs Soins.

Maskavas komandai šis bija jau otrais zaudējums trijās šajā gadā aizvadītajās spēlēs.

Jau ziņots, ka Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» vienā no pēdējām regulārā čempionāta izbraukuma spēlēm ar rezultātu 4:1 (0:0, 2:0, 2:1) pārliecinoši uzvarēja Maskavas «Spartak» vienību.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā tagad «Lokomotiv» ar 79 punktiem 43 spēlēs ir otrajā pozīcijā, bet trešā ar 85 punktiem 42 cīņās ir Maskavas «Dinamo» komanda. CSKA iekrājuši 79 punktus 41 mačā un ir ceturtie, bet «Atlant» ar 42 spēlēs iegūtiem 49 punktiem ir 11.pozīcijā. Tikmēr Rīgas «Dinamo» ar 45 punktiem tikpat mačos ir pozīciju zemāk.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu